Hocayı polise şikayet etsem ne olur?

Mood28X

80+
Reaksiyon skoru
2
Gençler gideceğim lise rezalet anneme dedim değiştirek oraya git orası yakın diyor delireceğim orda abimde okudu bir tane hoca var herkese vuruyormuş abimin dediğine göre bana vurursa polise'e şikayet etsem ne olabilir liseye yeni geçiyorum.

Sırf yakın diye iğrenc bi liseye gidilmez bu arada en pişman olduğum şeylerdendir

Düzgün durursan dövmez rahat ol vursa bile 1 2 tokat kimseyi öyle büyük dövemez dövse hocalığına devam edemez bunun için kasmaya gerek yok yakın okula git

öyle bir hakları yok, edebilirsin

Düzgün durursan dövmez rahat ol vursa bile 1 2 tokat kimseyi öyle büyük dövemez dövse hocalığına devam edemez bunun için kasmaya gerek yok yakın okula git
hocayi taniyormusun hocam duzgun durursan dovmez demissin merak ettim

hocayi taniyormusun hocam duzgun durursan dovmez demissin merak ettim
Kimse durduk yere kimseyi dövmez hatta hoca iyi bile yapıyor bence okullarda artık çok saçma ***** yerinde durmayan saygısız tipler var yeri geldinde disiplinde iyidir dayaklada olsa kimse güzel dilden anlamıyor

Hiç bir şey yapamazsın. Gidersin, kanıt göster derler. Sınıfındaki kişileri de tehdit ederler ve polise gidip adamı şikayet ettiğinle kalırsın. Ayrıca artık o hoca, senin kendisini polise şikayet ettiğini bilecek...

bende yakın diye gitmiştim eğer değiştirmek istersen okul başladığında her hafta nakil için istediğin okula başvurabiliyorsun ben her hafta deneye deneye en sonunda 9.sınıfın sonunda yerleşmiştim(puanım okula göre çok düşüktü o yüzden uzun sürdü)sende gizliden yap gidersin belki anladıklarındada zaten en fazla tartışırsınız sonra alışırlar

bizim beden eğitimi hocamız arkadaşıma vurup gözlüğünü kırmıştı darp raporu alıp şikayet etmişlerdi adam hala görevine devam ediyor öyle düşün

Gençler gideceğim lise rezalet anneme dedim değiştirek oraya git orası yakın diyor delireceğim orda abimde okudu bir tane hoca var herkese vuruyormuş abimin dediğine göre bana vurursa polise'e şikayet etsem ne olabilir liseye yeni geçiyorum.
hocam git nakil al haber vermeden

bizim beden eğitimi hocamız arkadaşıma vurup gözlüğünü kırmıştı darp raporu alıp şikayet etmişlerdi adam hala görevine devam ediyor öyle düşün
Bu tip durumlarda sosyal medya faktörü önemli. Tepkiye göre ceza veriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri