Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

internete 9060xt vs 5060 ti inceleme yazın bunu ingilizcede yazabilirsiniz türkçede genele hitap etmek için ingilizce yazmanız daha doğru olur teker teker fsr/dlss testlerine bakın frame generation testlerine bakın hangisi daha güzel hangisi daha kötü bunlara bakın
Baktığımda nvida dahs önde fakat amd al diyen arkadaşlar neye göre al diyor onu bilmek istedim nvidia nın başta dediğim gibi teknolojide üstte olduğu belli zaten

Baktığımda nvida dahs önde fakat amd al diyen arkadaşlar neye göre al diyor onu bilmek istedim nvidia nın başta dediğim gibi teknolojide üstte olduğu belli zaten
Kanka 9060xt al sen. Artan parayla daha iyi şeyler yaparsın. 5060ti bu fiyatta gerek yok.

2 farklı taraf

amd
iyi performans
ucuz fiyat
riskli

nvidia
iyi performans
daha pahalı
risk seviyesi genele kıyasla daha düşük
daha iyi teknoloji

Riskliden kastınız nedir
yıllardan beridir geçmeyen yazılım riskleri şuan hala var googleda yukarı aşşağı yaparken ekran bölünüp takılıyor çık gir yapmam gerekiyor araştırdığımda son sürüm driverlarda olan sorun bu düşüreyim desem oyun destekleri olmayacak al sana amd kullanıcısı olarak yaşadığım bir örnek

Arada çok fiyat farkı yoksa 5060ti al geç, çok fiyat farkı varsa 9060 xt al o parayı işlemciye göm. Nvidia sürücüleri de artık amd gibi. Ama konuda hangisi dediğin için 5060ti dedim. Arada ki fiyat farkına değmesi için minimum %5 fark atması lazım benim için.

yıllardan beridir geçmeyen yazılım riskleri şuan hala var googleda yukarı aşşağı yaparken ekran bölünüp takılıyor çık gir yapmam gerekiyor araştırdığımda son sürüm driverlarda olan sorun bu düşüreyim desem oyun destekleri olmayacak al sana amd kullanıcısı olarak yaşadığım bir örnek
Kartın ne ?

Arada çok fiyat farkı yoksa 5060ti al geç, çok fiyat farkı varsa 9060 xt al o parayı işlemciye göm. Nvidia sürücüleri de artık amd gibi. Ama konuda hangisi dediğin için 5060ti dedim. Arada ki fiyat farkına değmesi için minimum %5 fark atması lazım benim için.
Fiyat farkına değmez. 20k olsa 5060ti alınır ama 9060xr bu fiyata kraldır.

tamamen bütçeye göre 9060XT nin tek sorunu daha fazla güç tüketmesi onun harici performansları tamamen aynı bütçeniz az ise 9060xt az değilse 5060 ti alın arada 9070xt ve 5070 ti kadar fark olmadığı için topu topu 2-3k vardır.
Herkes birbirine kahkaha atmış bende sana attım, sende benim yoruma at, 1030 tokatlar 9070xt + 5070ti birleşimini.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,594
Üyeler
193,444
Son üye
iuaaubc
Geri