Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

size demedim teknoloji gereksiz diyen varsa onlara diyorum genel olarak teknoloji kas gücü bittikten sonra konuşur oyunda 50 fps sabit alırsın dlss açarsın 80 yaparsın kalitede sorun yoksa yüksek tazeleme oranı monitörün varsa frame generation açarsın 140 yaparsın input lag varsa reflex ayarlarıyla oynarsın oldu bitti 50den 140a minnacık kalite bozuluşu
Hocam reflex ayarı fg açıkken pek etki etmiyor diye biliyorum

Aynısını söylüyorum fakat herkes 5060ti diyor. Amdnin yeni 1 teknoloji getiremeyeceği ve nvidiayı yakalayamayacağı ne malum 1 arkadaşım yakın zamanda fsr redstone gelebilir demişti
Saf güç olarak aynı bu kartlar. İkisi de seni pişman etmez. Dlss hastasıysan 5060ti al. Hikaye oyunlarında falan ultea oynamanı sağlar. Ama fps oyunu oynayacaksan 9060xt candır. Fps oyunu oynayıp illaki 22k vericem diyorsan git 7800xt al. Saf güç açısından 2 kartı da solluyor.

size demedim teknoloji gereksiz diyen varsa onlara diyorum genel olarak teknoloji kas gücü bittikten sonra konuşur oyunda 50 fps sabit alırsın dlss açarsın 80 yaparsın kalitede sorun yoksa yüksek tazeleme oranı monitörün varsa frame generation açarsın 140 yaparsın input lag varsa reflex ayarlarıyla oynarsın oldu bitti 50den 140a minnacık kalite bozuluşu
Arkadaşım fsr4 redstone eğer dediklerini yaparsa 5060ti dan farkı kalmaz diyordu

Saf güç olarak aynı bu kartlar. İkisi de seni pişman etmez. Dlss hastasıysan 5060ti al. Hikaye oyunlarında falan ultea oynamanı sağlar. Ama fps oyunu oynayacaksan 9060xt candır. Fps oyunu oynayıp illaki 22k vericem diyorsan git 7800xt al. Saf güç açısından 2 kartı da solluyor.
Hocam şimdi onda da fsr 3 var sicem o zaman 5060ti al diceniz ne deseniz haklısınız ben böyle teknoloji kullanmadım hiç ondan size soruyorum hangisi iyi hangisi daha güçlü olduğunu bilsem sormam zaten gördüklerimi söylüyorum size

Bu sorun haziran ayının problemi. O düzeltileli oluyo. Şuan ise nvidia kartlarda var. Yeni güncelleme ile saçmaladı oyun.
anladım teşekkürler sorun olmadığına emindim fakat bu site baya güvendiğim bir site fakat geçmiş bir sorunsa kafaya takmalık bir şey yok.

Arkadaşım fsr4 redstone eğer dediklerini yaparsa 5060ti dan farkı kalmaz diyordu
nvidia ile amd arasında yıllardır fark var nvidia yapar amd arkasından gelir olay herzaman böyle olmuştur ben şahsen bu bütçede nvidia alırdım top sende ister nvidia al ister amd

Burada açıkladım bak. Arkadaşıma sistem topluyodum. Fps oyunları oynuyo. 9060xt yapıştırcaktım direkt ama indirimde 20kya 5060ti buldum o yüzden onu almıştım. Şuanki gibi 22k olsa düşünmeden 9060xt aldırırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia ile amd arasında yıllardır fark var nvidia yapar amd arkasından gelir olay herzaman böyle olmuştur ben şahsen bu bütçede nvidia alırdım top sende ister nvidia al ister amd
Nvidia’nın 5000 serisi belki de en kötü seri olabilir. Performans artışı çok az ve sadece yapay zeka üzerine. Kötü değil ama amd şuan baya güçlü. 5080 almayacaksan amd tercih etmek daha mantıklı şuan. 5070 ya da 5070ti alacağına 9070xt almak çok daha mantıklı mesela.

Burada açıkladım bak. Arkadaşıma sistem topluyodum. Fps oyunları oynuyo. 9060xt yapıştırcaktım direkt ama indirimde 20kya 5060ti buldum o yüzden onu almıştım. Şuanki gibi 22k olsa düşünmeden 9060xt aldırırdım.
Hocam ben size özet geçeyim konuyu uzatmayalım
Ben diyorum ki madem bu dlss fg reflex sm övülüyor bende 3 4k vereyim alayım
Çoğu arkadaş da diyor ki verme değmez e değmez ise niye bu kadar övüyorlar tekrar ve TEKRAR söylüyorum teknolojileri bilsem deneyimlesem inannın size sormam bile
Bunun nedenini öğrenmeye çalışıyorum

Çoğu arkadaş da diyor ki verme değmez e değmez ise niye bu kadar övüyorlar tekrar ve TEKRAR söylüyorum teknolojileri bilsem deneyimlesem inannın size sormam bile
internete 9060xt vs 5060 ti inceleme yazın bunu ingilizcede yazabilirsiniz türkçede genele hitap etmek için ingilizce yazmanız daha doğru olur teker teker fsr/dlss testlerine bakın frame generation testlerine bakın hangisi daha güzel hangisi daha kötü bunlara bakın

Kanka dlss ve fsr yapay zeka ile fps’ni arttırıyor. Atıyorum hikaye oyunu oynuyorsun. Ultra ayarlarda 30 fps alıyon. Dlss açıyorsun 80 fps oluyor. Ama bana sorarsan yüksek ayarlarda oynayıp 60 fps almak daha iyi. Çünkğ bu upscaling teknolojisi görüntüde bozukluklar yapabiliyor. Şuan gene iyi ama ben tercih etmiyorum. Özellikle fps oyunlarında hiç önerilmiyor çünkü input lag çok oluyor. Sen 9060xt al geç kanka.

forumun yazısız kuralı amd ve nvidia kart soran biri olursa konu kargaşaya dönüyor xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri