Ram hızı MT/S yazıyor ?

Reaksiyon skoru
91
Merhaba yeni sistem aldım ramleri alırken DDR4 3200 MHZ diye aldım şimdi görev yöneticisinden bellek hızına bakıyorum 3200 MT/s yazıyor bazı yapay zekalara sordum neredeyse aynı şey 3200 mhz de yani tam gücünde çalışıyor dedi bu doğru mu ?

Aynı şey

Goole'a yazınca çıkıyor böyle şeylerin cevabı arkadaşlar. Bunların bari konusunu açmayın ya.

MT/s nedir? MT/s, saniye başına mega (ya da milyon) transferin kısaltmasıdır ve bilişimde DDR SDRAM belleğin etkili veri hızı (hız) açısından daha doğru bir ölçüdür. MT/s, saniye başına mega transferin (ya da milyon transfer) kısaltmasıdır.

Goole'a yazınca çıkıyor böyle şeylerin cevabı arkadaşlar. Bunların bari konusunu açmayın ya.

MT/s nedir? MT/s, saniye başına mega (ya da milyon) transferin kısaltmasıdır ve bilişimde DDR SDRAM belleğin etkili veri hızı (hız) açısından daha doğru bir ölçüdür. MT/s, saniye başına mega transferin (ya da milyon transfer) kısaltmasıdır.
evet haklısınız kusura bakmayın, sadece googleye yazdığımda aşırı uzun ve karmakarışıık yazılar çıkmıştı tam cevabı alamamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri