Ram hızı MT/S yazıyor ?

Reaksiyon skoru
91
Merhaba yeni sistem aldım ramleri alırken DDR4 3200 MHZ diye aldım şimdi görev yöneticisinden bellek hızına bakıyorum 3200 MT/s yazıyor bazı yapay zekalara sordum neredeyse aynı şey 3200 mhz de yani tam gücünde çalışıyor dedi bu doğru mu ?

Aynı şey

Goole'a yazınca çıkıyor böyle şeylerin cevabı arkadaşlar. Bunların bari konusunu açmayın ya.

MT/s nedir? MT/s, saniye başına mega (ya da milyon) transferin kısaltmasıdır ve bilişimde DDR SDRAM belleğin etkili veri hızı (hız) açısından daha doğru bir ölçüdür. MT/s, saniye başına mega transferin (ya da milyon transfer) kısaltmasıdır.

Goole'a yazınca çıkıyor böyle şeylerin cevabı arkadaşlar. Bunların bari konusunu açmayın ya.

MT/s nedir? MT/s, saniye başına mega (ya da milyon) transferin kısaltmasıdır ve bilişimde DDR SDRAM belleğin etkili veri hızı (hız) açısından daha doğru bir ölçüdür. MT/s, saniye başına mega transferin (ya da milyon transfer) kısaltmasıdır.
evet haklısınız kusura bakmayın, sadece googleye yazdığımda aşırı uzun ve karmakarışıık yazılar çıkmıştı tam cevabı alamamıştım.

Geri