Kitap önerisine ihtiyacım var ve berserk mangası hakkında bir kaç soru

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
696
Arkadaşlar genelde seri kitaplar okumayı seviyorum.Okuduğum türler polisiye-gerilim-fantastik-bilim kurgu türünde kitaplar ama yavaştan dünya klasiği okumak ve denemek istiyorum bir kaç kere denedim çok sıkıcılar diye saldım.Dünya klasiği türünde veya bu okuduğum türlerden sıkmayan sürükleyici kitap önerileriniz varsa bekliyorum.
Berserk hakkında sorularım ise şuan olan 12.cilt daha hikayenin neresinde bende 8.cilde kadar var son çıkanları alamadım alıcam ve daha okumadım biriktiriyorum.Denildiği kadar güzel mi manga ve çıkan ciltleri bu güzel kısımları içeriyor mu yoksa daha var mı?

Jules verne (kısaltılmış olmasın)
jack londan önerebilirim
ilk baş en büyük klasiklerden başlama bence uzun ve sıkıcı gelebilir ilerleyen süreçlerde oku ki tam keyfını al ama sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Berserk hakkında sorularım ise şuan olan 12.cilt daha hikayenin neresinde bende 8.cilde kadar var son çıkanları alamadım alıcam ve daha okumadım biriktiriyorum.Denildiği kadar güzel mi manga ve çıkan ciltleri bu güzel kısımları içeriyor mu yoksa daha var mı?
spoiler vermek gerek ufak bir yenileniş oluyor hikayede
sürekli manga okuyacaksan e reader (dijital kitap okuyucu) almanı öneririm

Jules verne (kısaltılmış olmasın)
jack londan önerebilirim
ilk baş en büyük klasiklerden başlama bence uzun ve sıkıcı gelebilir ilerleyen süreçlerde oku ki tam keyfını al ama sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spoiler vermek gerek ufak bir yenileniş oluyor hikayede
sürekli manga okuyacaksan e reader (dijital kitap okuyucu) almanı öneririm
dostoyevski kumarbaz düşünüyordum ilk olarak

ben kitap okumayı hiç sevmezdim ama arsen lüpen (arsene lupin) kitabı baya sarmıştı

metro oyun serisinin uyarlandığı orijinal kitap serisi mi hocam?
Evet ama oyunlardan farklı bir hikaye anlatıyor denebilir. Karakterlerin çoğu aynı ama olaylar ortamlar farklı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Berserki de birkaç ay önce okudum. Okuduğum ilk manga. Tükçe'de şu ana kadar 8 cilt baskı yapıldı sanırım. Devamını internetten okuyorum.

Evet ama oyunlardan farklı bir hikaye anlatıyor denebilir. Karakterlerin çoğu aynı ama olaylar ortamlar farklı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Berserki de birkaç ay önce okudum. Okuduğum ilk manga. Tükçe'de şu ana kadar 8 cilt baskı yapıldı sanırım. Devamını internetten okuyorum.
12 cilt var şuan

Dostum ilk olarak kısa klasiklerden başla ki motivasyonun artsın.

George Orwell( Hayvan Çiftliği)
önce bunu oku kendine 1000tane hedef koymana gerek yok.Kitabı pdf olarak okumak istiyorsan onuda öğretebilirim.

Dostum ilk olarak kısa klasiklerden başla ki motivasyonun artsın.

George Orwell( Hayvan Çiftliği)
önce bunu oku kendine 1000tane hedef koymana gerek yok.Kitabı pdf olarak okumak istiyorsan onuda öğretebilirim.
Okudum hayvan çiftliğini PDF sevmiyorum kitabı elimde tutup kitapligimda görmek zevk veriyor

Geri