250CC motor önerisi.

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
A2 ehliyetle sürebileceğim güzel bir 250cc motor almak istiyorum ancak bayiiden taksit yaptırıcam sanırım çünkü tekte veremem. Aylık yaklaşık max 18k falan ödeme imkânım var. R25 falan diye baktım ama pahalı gibi geldi gözüme de. Ucuza çözmek için cf 250sr da güzel duruyor ancak emin olamıyorum yardımcı olabilir misiniz.

cf moto Çin grubu olduğu için pek önermem sana önerebileceğim bajaj grubu olur onunla başlarsın taksit olayını pek bilmiyorum ama ns200 yada dominar 250 alabilirsin ilk motorun naked olsun ki düştüğünde falan grenaj masrafın olmasın

cf moto Çin grubu olduğu için pek önermem sana önerebileceğim bajaj grubu olur onunla başlarsın taksit olayını pek bilmiyorum ama ns200 yada dominar 250 alabilirsin ilk motorun naked olsun ki düştüğünde falan grenaj masrafın olmasın
kanka iyi diyosun da naked hiç sevmiyorum ne tip olarak ne başka bir konuda. Sports veya racing tipi istiyorum.

tipleri güzel olmuyor fakat cf nin ömrü bunlar kadar olmuyor

A2 ehliyetle sürebileceğim güzel bir 250cc motor almak istiyorum ancak bayiiden taksit yaptırıcam sanırım çünkü tekte veremem. Aylık yaklaşık max 18k falan ödeme imkânım var. R25 falan diye baktım ama pahalı gibi geldi gözüme de. Ucuza çözmek için cf 250sr da güzel duruyor ancak emin olamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Sürekli ceza yersin motorun egzozu orjinal desende polis yazacak ceza o yüzden alırsan egzozu sustur biraz

dominar 250 bakabilirsin fiyatlatı ne durumda bvilmiyorum ama

kanka bi süre boyunca bineceğim için tipine de önem veriyorum maalesef işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rs200 cfden kalite olarak çok farklı değil diye biliyorum ama
Bajaj cfmoto'dan cok daha kaliteli. Cf moto rezalet bir marka. 250cc'de mt25 kadar keyifli ve kaliteli cok motor yok bence.

Bajaj cfmoto'dan cok daha kaliteli. Cf moto rezalet bir marka.
kanka ben de onu anlamıyorum kafam karıştı işte. Çünkü youtubedan kullananlar çok memnunum diyor kaç km yaparlarsa yapsınlar (1-2 inceleme izledim) ama bajaj'ı da gömüyolar anlamadım

kanka ben de onu anlamıyorum kafam karıştı işte. Çünkü youtubedan kullananlar çok memnunum diyor kaç km yaparlarsa yapsınlar (1-2 inceleme izledim) ama bajaj'ı da gömüyolar anlamadım
Bakma sen onlara. Nk250 sahibi oldum. Etrafımda rs200 kullanan arkadaslarim var ve rs200 emin ol cfmoto gibi arıza yapmiyor. Ktm'nin bazı modellerini bile bajaj üretiyor. Eskiden bende naked sevmezdim ama mt25 denemeni tavsiye ederim. Eski kasa mt 250cc'de alınabilecek en iyi motorlardan biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri