250cc Başlangıç motoru önerisi

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
Merhaba dostlar, kendime 250CC Başlangıç motoru bakıyorum, naked istemiyorum gözüme hiç hitap etmiyor. R25 2. Ellerine baktım ancak fiyat çok uçuk. İnternette 250sr, rs200 gibi modeller gördüm uygun fiyatlı ancak bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Bu motorlar nasıldır? Başka öneriniz varmı?
Not : bütçe 140-150 arası.

Pulsar F250 modeline bakmanı öneririm motornaked,racing karışımı bişey hoşuna giderse değerlendir

Pulsar F250 modeline bakmanı öneririm motornaked,racing karışımı bişey hoşuna giderse değerlendir
1756245517966.webp
bahsettiğiniz bu ise bayağı güzel duruyor hocam. 2. El fiyatları nedir ?

Merhaba dostlar, kendime 250CC Başlangıç motoru bakıyorum, naked istemiyorum gözüme hiç hitap etmiyor. R25 2. Ellerine baktım ancak fiyat çok uçuk. İnternette 250sr, rs200 gibi modeller gördüm uygun fiyatlı ancak bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Bu motorlar nasıldır? Başka öneriniz varmı?
cf yerine voge tercih edebilirsin çok daha kaliteli ve fiyatıda iyi voge 250rr bakabilirsin ama yedek parça olarak ilden il e sorun olabiliyor görüntü ve kaliteside iyi ama aşırı hızlı değil r25 kadar ama devir kesicisi 9k yada 10k ondan dolayı motor kolay kolay bozulmaz ust devirlerde abs tcs 2 side var örnek olarak attım görüntüsünü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cf yerine voge tercih edebilirsin çok daha kaliteli ve fiyatıda iyi voge 250rr bakabilirsin ama yedek parça olarak ilden il e sorun olabiliyor görüntü ve kaliteside iyi ama aşırı hızlı değil r25 kadar ama devir kesicisi 9k yada 10k ondan dolayı motor kolay kolay bozulmaz ust devirlerde abs tcs 2 side var örnek olarak attım görüntüsünü
mavisi çokdaha iyi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-voge-dusuk-km-250rr-1267011504/detay
bunuda örnek olarak attım

başlangıç için naked modeller öneririm. temiz bir duke 250 iyi olur.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mavisi çokdaha iyi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-voge-dusuk-km-250rr-1267011504/detay
bunuda örnek olarak attım
Eyw hocam. 250SR daha şık duruyor ve daha uygun ancak birisi motora çin malı dandik diyor, birisi 20k sürdüm sorun çıkmadı diyor. Sizin fikriniz nedir?

böyle çin malı alacaksan alan biriyle konuş elinde patlamasın parçası var mı hangi şehirdesin servis ilgili mi kronik sorunları

RS200 olabilir bajajın servis ağı falan iyi diye biliyorum çinlilerden de dayanıklı genel olarak.

Eyw hocam. 250SR daha şık duruyor ve daha uygun ancak birisi motora çin malı dandik diyor, birisi 20k sürdüm sorun çıkmadı diyor. Sizin fikriniz nedir?
Hocam sıfır 250SR alıp 14 bin km süren arkadaşım var. Hiçbir kronik problemle karşılaşmadı ama şahsen 10 bin km geçmiş çinli bir motor almam. Alabiliyorsanız sıfır 250SR bence güzel motordur. Voge 250RR ın parça kalitesi olarak daha da iyi olduğu söyleniyor. Kendim deneyimlemedim.

Dediğin şey bir bakımdan doğru, ilk aydan sorun yaşayan da var 20k binen de var belli bir standartı olmayan şansına bağlı olarak sorun yaşayıp yaşamadığın bir motor.

voge de çin cf de ama cf kaliteli değil şasi ince bi farı 40k ekranı 60k bi kazada pert voge loncin gruba ait çinin en kaliteli fabrikalarından cf ye göre kat kat iyi cf alırsın 2 senede 5 kere arızalanacaksa voge 2 yılda 2 kere arızalanır şasi boya kalitesi olarak cf baya geride 2 sininde parçasını bulmak zor 2 sininde servisleri çok kötü
kaliteli istersen honda cbr 250r alabilirsin ama tipini sevmeyebilirsin ama parçaları cf den ucuz :D
örnek olarak

Hocam sıfır 250SR alıp 14 bin km süren arkadaşım var. Hiçbir kronik problemle karşılaşmadı ama şahsen 10 bin km geçmiş çinli bir motor almam. Alabiliyorsanız sıfır 250SR bence güzel motordur. Voge 250RR ın parça kalitesi olarak daha da iyi olduğu söyleniyor. Kendim deneyimlemedim.
5-7k km arası alınır mı 24 model?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri