250CC motor önerisi.

Bakma sen onlara. Nk250 sahibi oldum. Etrafımda rs200 kullanan arkadaslarim var ve rs200 emin ol cfmoto gibi arıza yapmiyor. Ktm'nin bazı modellerini bile bajaj üretiyor.
Hmm anladım hocam peki 0 r25 alınabilir mi taksitle falan bi şekilde?

Hmm anladım hocam peki 0 r25 alınabilir mi taksitle falan bi şekilde?
Hocam peşin alma gibi bir şansınız yoksa tabi ki mantikli ama 250cc racing makineler benim cok hosuma gitmiyor. Yani Ferrariye 1.5 dci motor koymuşlar gibi geliyor.😀 (naked oneriyorum.)

seçebildiniz mi

Hocam peşin alma gibi bir şansınız yoksa tabi ki mantikli ama 250cc racing makineler benim cok hosuma gitmiyor. Yani Ferrariye 1.5 dci motor koymuşlar gibi geliyor.😀 (naked oneriyorum.)
hocam tipini beğeniyorum öyle diyim bunu yanı sıra aslında top speed çok önemli değil 150 küsür basması kâfi başlangıç için

A2 ehliyetle sürebileceğim güzel bir 250cc motor almak istiyorum ancak bayiiden taksit yaptırıcam sanırım çünkü tekte veremem. Aylık yaklaşık max 18k falan ödeme imkânım var. R25 falan diye baktım ama pahalı gibi geldi gözüme de. Ucuza çözmek için cf 250sr da güzel duruyor ancak emin olamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Cf 250sr kullanıcısıyım. Motor alırken biraz mantıklı davranmış olsaydım bajaj Dominar 250 veya 400ug alırdım. Sana da kesinlikle bu 2 modelden birisini öneririm. Dominarlar 250srdan çok daha heybetli ve kalıplı motorlar. Sürüş olarak da çok keyiflidir. Ama illa 250sr alasım var diyorsan da alabilirsin. 250cc bandında yeterince tatmin eder seni.

Cf 250sr kullanıcısıyım. Motor alırken biraz mantıklı davranmış olsaydım bajaj Dominar 250 veya 400ug alırdım. Sana da kesinlikle bu 2 modelden birisini öneririm. Dominarlar 250srdan çok daha heybetli ve kalıplı motorlar. Sürüş olarak da çok keyiflidir. Ama illa 250sr alasım var diyorsan da alabilirsin. 250cc bandında yeterince tatmin eder seni.
Arkadas naked istemiyor hocam. Bende onerdim ama öyle dedi. Rs200 mantikli gibi. Hem başlangıç motoru olarak istiyor

kanka mümkünse r25 alacağım sanırım ama taksit vermiyor her yer
Racing motorlarda grenaj sıkıntısı var. kırıldı etti felan sıkıntı oluyor. naked grenaj derdi yok . ayrıca şehir içinde naked daha avantajlı oluyor. zevkler ayrı ama ben yinede söyleyeyim.

Arkadas naked istemiyor hocam. Bende onerdim ama öyle dedi. Rs200 mantikli gibi. Hem başlangıç motoru olarak istiyor
Bende bu mantıktaydım bu yüzden zaten sr almasına karşıyım. Başlangıç için bence sürüş kalitesi olarak ideal bir motor değil. İlk motorum 250sr benimde. Ama arkadaş çevremdeki farklı makineleri kullandıkça aslında hiç mantıklı bir tercih olmadığını anladım. Kesinlikle rahat bir motor değil. Rs200 de kullandım. 250sra göre daha ufak bir motor. Genel kas ve yapısından bahsediyorum. Güç olarak zaten düşük söylememe gerek yok. Bence bu iki seçenek arasında kalırsan da rs200 daha mantıklı bir tercih olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Voge 250rr bak. Ek olarak bajaj CF den çok daha sağlamdır.
Voge , rks ve diğer çin markaları kısmına kesinlikle girme. Şuan da çin motorları bandında Türkiye içinde en az servis sıkıntısı çekeceğin marka Cfmoto. İlla bir Çinli motoru alacaksan bu CF olsun başkası değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka mümkünse r25 alacağım sanırım ama taksit vermiyor her yer
Sıfır olarak bakıyorsan eğer başlangıç için pahalı bir makine. En azından 2. El temiz bakmanı öneririm. Yeni başlıyorsun tekerine taş değmesin ve umarım olmaz ama elbet ufak tefek kazalar olacaktır. Senin

A2 ehliyetle sürebileceğim güzel bir 250cc motor almak istiyorum ancak bayiiden taksit yaptırıcam sanırım çünkü tekte veremem. Aylık yaklaşık max 18k falan ödeme imkânım var. R25 falan diye baktım ama pahalı gibi geldi gözüme de. Ucuza çözmek için cf 250sr da güzel duruyor ancak emin olamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
çin grubu alırsan voge öneririm ama servis ağı rezalet cf ye bulaşma bajajlar güzel tvs rtr 200 sıfırını 110000 e bulabiliyorsun bunlar ileride başını ağrıtmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri