Termal macun önerisi

Bunu süreyim test değerlerini atarım kötüyse alırım
Sıcak su bardağına at biraz beklesin.

Kime göre neye gore? deneyimlemis ve sayısız test kanallarindan baktim ve evet bu saydığım macunlar daha iyi.
Yav tg kryonaut testlerde 2c daha düşük çıkabiliyor ama işlemci 250w çekecekte fark göreceksin. Yoksa MX6 ile aynı macun ama 2 katı para ödemek zorundasın. Aynı macun. MX6 varken başka macun önermeye gerek yok yani.

Yav tg kryonaut testlerde 2c daha düşük çıkabiliyor ama işlemci 250w çekecekte fark göreceksin. Yoksa MX6 ile aynı macun ama 2 katı para ödemek zorundasın. Aynı macun.
İçinde çok az kaldı 2 defa kurumuş mu diye kontrol ettim soğutucuya sürmeye bile yetmez belki

Yav tg kryonaut testlerde 2c daha düşük çıkabiliyor ama işlemci 250w çekecekte fark göreceksin. Yoksa MX6 ile aynı macun ama 2 katı para ödemek zorundasın. Aynı macun. MX6 varken başka macun önermeye gerek yok yani.
Hocam 2 derece guclu islemcilerde iyi bir fark zaten kryonaut mid-top seviyelerde kullanılırsa daha mantikli oluyor para konusu kişiye kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d 13600kf gibi mid seviye islemcilerdede gayet fark oluyor ayrıca

Hocam 2 derece guclu islemcilerde iyi bir fark zaten kryonaut mid-top seviyelerde kullanılırsa daha mantikli oluyor para konusu kişiye kalmış.

7800x3d 13600kf gibi mid seviye islemcilerdede gayet fark oluyor ayrıca
Baya fark neymiş yollasana testleri bakayım.

Elindeki tf7 yi kullan normalde de kıvamı çok yoğun zaten hatta forumda kullanmadan önce çeşitli yöntemlerle ısıtanlar vardı

Baya fark neymiş yollasana testleri bakayım.
Hocam arastırmayı siz yapın yt den detaylı videolardan doğru kaynak ise herkes aynı şeyi söylüyor zaten. Ama kendi 13600kf islemcimde aynı şartlarda 4 derece fark etti kardeşimin 7800x3d bilgisayarında aynı şartta 3-4 arası yaklaşık.

Hocam arastırmayı siz yapın yt den detaylı videolardan doğru kaynak ise herkes aynı şeyi söylüyor zaten. Ama kendi 13600kf islemcimde aynı şartlarda 4 derece fark etti kardeşimin 7800x3d bilgisayarında aynı şartta 3-4 arası yaklaşık.
Tamam ben baktım aksini göremedim. Buyur paylaş bilginden istifade edelim. Öyleydi böyleydi olmuyor o iş.

Tamam ben baktım aksini göremedim. Buyur paylaş bilginden istifade edelim. Öyleydi böyleydi olmuyor o iş.
Al hocam öyleydi böyleydi yapanda merak edende sensin kendin araştir derdim ama neyse.

Daha fazla kaynaklarda var.

Phantom spirit almıştım biraz önce termal macuna baktım çok sert galiba kurumuş MX 6 mı tf7 mi alayım
Laptopsa çift fazlı termal pad, kasa için çok deneyimim olmadı. Mxler iyi olur herhalde

Al hocam öyleydi böyleydi yapanda merak edende sensin kendin araştir derdim ama neyse.

Daha fazla kaynaklarda var.
E tamam 2 derece bile yok işte ne anlattın şimdi :D Değdi mi yorulduğuna? Araştırmama gerek yok arşivde var zaten benim veriler. Sadece boş boş kafa şişirip günün sonunda haklıymışsınız diyemiyorsunuz ona üzülüyorum. Ben kaynak olarak oturma organımı kullanmadığım için rahat konuşuyorum. Şimdi öğrendiğin verilere göre 4Gr MX6 mı daha iyi yoksa 1 gr Kryonaut mu? İkisi de aynı para çünkü.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-25 231001.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-25 231001.webp
    71.2 KB · Hit: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-08-25 231041.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-25 231041.webp
    106.9 KB · Hit: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-08-25 231234.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-25 231234.webp
    27.9 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR