Çözüldü✓ Mouse sorunu ve önerisi

Selamlar,

Uzun zamandır sürekli tek aldığım şey mouse. Ajazz 159 Pro kullanıyordum, fakat mousenin switchleri bozuldu. Daha alalı 7 ay olmuştu. Aynı şekilde Logitech G102 kullanıyordum, onda da aynı sorun çıktı. Sürekli çift tıklıyor

Kullandığım her mouse’un ömrü 6-7 ay oluyor. Gerçekten çok sıkıldım. Switch ömrü uzun olan bir mouse istiyorum, kablosuz olursa çok daha iyi olur. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

6-7 ayda bir mouse’un switchlerinin çift tıklama yapması normal mi?

Hz 1000 ve üstü olursa iyi olur Teşekkürler
Tuş ömrünü yemişsin yada dandik clips takmışlar 😁

Tuş ömrünü yemişsin yada dandik clips takmışlar 😁
valla günde 12 saat falan pcdeyim çok oyun oynuyorum işlerimi bilgisayardan yapıyorum valla şansıma her aldığım mouse 6 7 ay gidiyor en uzun giden mouse g102 idi 3. alışımda (diğerleri yine 6 7 ay gitti) 1 sene gitti diğer aynı saatler görüştüğüm adamlara soruyorum adam 5 yıldır aynı mouse'u kullanıyor artık kullanmaktan mouse'un yanı erimiş ama çift tıklamıyor

valla günde 12 saat falan pcdeyim çok oyun oynuyorum işlerimi bilgisayardan yapıyorum valla şansıma her aldığım mouse 6 7 ay gidiyor en uzun giden mouse g102 idi 3. alışımda (diğerleri yine 6 7 ay gitti) 1 sene gitti diğer aynı saatler görüştüğüm adamlara soruyorum adam 5 yıldır aynı mouse'u kullanıyor artık kullanmaktan mouse'un yanı erimiş ama çift tıklamıyor
Çin den aldığım mouse hiç erimedi 6 aydır bende g502 benziyor sadece tozlaniyor üstü ya aslında bu mouse kalitesi değil sağlam firma ile alakalı birçok mouse nin patenti yok gerçi

bana nedense dayanmıyor belki bilmediğim bir şey yapıyorum yada şansıma kötü switch geliyor sıcak fırsatlara bakıp indirim arıyorum şuan belki güzel bir mouse indirime girer

Selamlar,

Uzun zamandır sürekli tek aldığım şey mouse. Ajazz 159 Pro kullanıyordum, fakat mousenin switchleri bozuldu. Daha alalı 7 ay olmuştu. Aynı şekilde Logitech G102 kullanıyordum, onda da aynı sorun çıktı. Sürekli çift tıklıyor

Kullandığım her mouse’un ömrü 6-7 ay oluyor. Gerçekten çok sıkıldım. Switch ömrü uzun olan bir mouse istiyorum, kablosuz olursa çok daha iyi olur. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Atk A9 plus veya Vgn Dragonfly öneririm, Conlife koduda indirim veriyordu kullanabilirsin.

Selamlar,

Hocam switchleri değiştirin masraf etmeyin o kadsr

Hocam switchleri değiştirin masraf etmeyin o kadsr
lehim makinemin ısısı yetmiyor galiba 3 sene önce denemiştim ama şimdi tekrar denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ajaz 159 pro için altına yapıştırdığımız mousenin kayması için olan şeye ne deniyor sökerken o biraz kötü duruma geldi satılıyor mu acaba

lehim makinemin ısısı yetmiyor galiba 3 sene önce denemiştim ama şimdi tekrar denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ajaz 159 pro için altına yapıştırdığımız mousenin kayması için olan şeye ne deniyor sökerken o biraz kötü duruma geldi satılıyor mu acaba
Elektrikçi dükkanına gidipte yaptırabilirsiniz
Mouseun altındaki de skatez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri