16 Pro için şeffaf kılıf ve lens koruyucu önerisi.

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Bütçe
1000
Kılıf arıyorum fakat bulamadım trendyol gibi yerlerede çok güvenemiyorum sert kılıflar 16 pro da renk atması yapıyormuş yumuşak kolay çıkarılabilen kılıf gerekli bir de lens koruyucu önerilirse iyi olur.

Konudan bağımsız 16 pronun kamerası ve bataryasından memnun musun?
Ben kullanıyorum incelememe bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kılıf arıyorum fakat bulamadım trendyol gibi yerlerede çok güvenemiyorum sert kılıflar 16 pro da renk atması yapıyormuş yumuşak kolay çıkarılabilen kılıf gerekli bir de lens koruyucu önerilirse iyi olur.
Spigen - benks - youngkit bunlara bak kılıf olarak

Konudan bağımsız 16 pronun kamerası ve bataryasından memnun musun?
Kamerası harika bataryada beni tatmin etti millet çok abartıyor.

iPhone 17 Hindistan’da üretilecek diyorlar net anakart sorunu patlayacak iyi bakın.

https://www.spigen.com.tr/urun/spig...magsafe-ozellikli-crystal-clear-crystal-clear Bunu düşündüm hocam sert mi bu renk atmasına sebep olurmu?

Son düzenleme:

ısınmadığından emin misiniz 16pm pubgde ısınıyor demişti babamın arkadaşı

ısınmadığından emin misiniz 16pm pubgde ısınıyor demişti babamın arkadaşı
Bende 16 pro var şarjdayken ısınıyor bir tek oyunda vs. Daha ısınmadı ama bence oyun içi alınacaksa almayın derim.

Bence lens koruyucuya gerek yok kameranın kalitesini düşüyor. Onun dışında bunun 15 pro olanını kullanıyorum şu anda baya iyi kılıf. Sen şeffaf kılıf istemişsin ama buna da bir bak derim. İstediğin gibi çok sert değil kolay çıkıyor.

Bence lens koruyucuya gerek yok kameranın kalitesini düşüyor. Onun dışında bunun 15 pro olanını kullanıyorum şu anda baya iyi kılıf. Sen şeffaf kılıf istemişsin ama buna da bir bak derim. İstediğin gibi çok sert değil kolay çıkıyor.
fiyatı çok uygun geldi ve zarif duruyor gibi ama ben rengini özenle seçtim çöl titanyum bir kaç yer gezdim bu renk için ondan dolayı şeffaf gerek ama genede sağ olun sanırım şu spigenin mag safe li kılıfını alıcam.

Geri