Ben kullanıyorum incelememe bakabilirsin.Konudan bağımsız 16 pronun kamerası ve bataryasından memnun musun?
Spigen - benks - youngkit bunlara bak kılıf olarakKılıf arıyorum fakat bulamadım trendyol gibi yerlerede çok güvenemiyorum sert kılıflar 16 pro da renk atması yapıyormuş yumuşak kolay çıkarılabilen kılıf gerekli bir de lens koruyucu önerilirse iyi olur.
Kamerası harika bataryada beni tatmin etti millet çok abartıyor.Konudan bağımsız 16 pronun kamerası ve bataryasından memnun musun?
https://www.spigen.com.tr/urun/spig...magsafe-ozellikli-crystal-clear-crystal-clear Bunu düşündüm hocam sert mi bu renk atmasına sebep olurmu?Ben kullanıyorum incelememe bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle merhaba ,
Bu konu 4 aylık iPhone 16 Pro deneyimlerimi anlatmak için açılmıştır.
Cihazı Nisan ayının başında aldım ve aldığım günden beri aktif olarak kullanıyorum. Aldığım cihazın birçok artı ve eksi yönleri var bana göre. İlk olarak batarya konusunda ben %20-%80 arası kullanıyorum. Gece yatarken şarja bırakıp , sabah kalktığımda %80 olmuş olarak alıyorum ve işe gidiyorum. Günlük olarak çok çok kullanmadığım için akşam saat 19:00'da evde olduğum zaman şarjı %20 kalıyor. Benim için ideal bir süre fakat oyun oynayanlar için bu aralıkta 1 gün geçirmesi imkansız. He bataryam...
- Yamaha MT-09
- Cevaplar: 47
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Spigen - benks - youngkit bunlara bak kılıf olarak
ısınmadığından emin misiniz 16pm pubgde ısınıyor demişti babamın arkadaşıBen kullanıyorum incelememe bakabilirsin.
Öncelikle merhaba ,
Bu konu 4 aylık iPhone 16 Pro deneyimlerimi anlatmak için açılmıştır.
Cihazı Nisan ayının başında aldım ve aldığım günden beri aktif olarak kullanıyorum. Aldığım cihazın birçok artı ve eksi yönleri var bana göre. İlk olarak batarya konusunda ben %20-%80 arası kullanıyorum. Gece yatarken şarja bırakıp , sabah kalktığımda %80 olmuş olarak alıyorum ve işe gidiyorum. Günlük olarak çok çok kullanmadığım için akşam saat 19:00'da evde olduğum zaman şarjı %20 kalıyor. Benim için ideal bir süre fakat oyun oynayanlar için bu aralıkta 1 gün geçirmesi imkansız. He bataryam...
- Yamaha MT-09
- Cevaplar: 47
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Spigen - benks - youngkit bunlara bak kılıf olarak
fiyatı çok uygun geldi ve zarif duruyor gibi ama ben rengini özenle seçtim çöl titanyum bir kaç yer gezdim bu renk için ondan dolayı şeffaf gerek ama genede sağ olun sanırım şu spigenin mag safe li kılıfını alıcam.Bence lens koruyucuya gerek yok kameranın kalitesini düşüyor. Onun dışında bunun 15 pro olanını kullanıyorum şu anda baya iyi kılıf. Sen şeffaf kılıf istemişsin ama buna da bir bak derim. İstediğin gibi çok sert değil kolay çıkıyor.
Spigen iPhone 16 Pro ince Kılıf Liquid Air Hava Kanalı Teknolojisi™ Askeri Sınıf Koruma Matte Black Dokulu Yüzey Kapak - ACS08117 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen iPhone 16 Pro ince Kılıf Liquid Air Hava Kanalı Teknolojisi™ Askeri Sınıf Koruma Matte Black Dokulu Yüzey Kapak - ACS08117 : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Knk seffaf kilif onerirmisn orjinal 16 pro icin sararmayanlens koruyucu kullanma camlar safir zaten çizilmesi zor kılıf olarak spigen al hepsiburadada 300-400 civarına satılıyordu