İPhone 16 pro sert kılıf çizdi ve boya attı

Hocam çok kalın kılıflar almayın bence bir arkadaşta vardı buna çok benziyordu belkide budur ama çok zor tutuyordu belki elleri filan küçük ama şeffaf kılıftan neden vazgeçtiniz hocam ilk attığınız
Sararmasını sevmiyorum sürekli sürekli para veremem şeffaf kılıfa ya. Hepsinden güzel duruyor şeffaf tabi ama

Bide hocam ben daha yeniyim Buralardada yanlışıkla konuyu yükselt dedim bir sıkıntı olmaz değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik bunlardan birini alacağız artık benim attığım linkte pro Max modelimiş pro modeli 1000 TL’ye kadar çıkıyor saçma sapan bir fiyatlandırma işte bekleyeceğiz bakalım idare edeceğiz onu.biraz para biriktirdikten sonra Young kitin ürünlerine bakacağım

Bide hocam ben daha yeniyim Buralardada yanlışıkla konuyu yükselt dedim bir sıkıntı olmaz değilmi
O butona basınca insanların önüne daha çok düşer konu böylece yardımcı olurlar. Bu arada bana yanıt verirken mesajımın altındaki cevapa basıp yazmanız lazım. Siz direkt konuya yazdığınızda bana bildirim gelmiyor.

O butona basınca insanların önüne daha çok düşer konu böylece yardımcı olurlar. Bu arada bana yanıt verirken mesajımın altındaki cevapa basıp yazmanız lazım. Siz direkt konuya yazdığınızda bana bildirim gelmiyor.
Teşekkür ederim hocam

Bu attığını alır kullanırsın diğer şeffaf kadar sararmaz diye tahmin ediyorum. Ama ne yalan söyliyim çok çirkinmiş. Şunu alacağım galiba ben, biraz kalın demişler ama
https://www.hepsiburada.com/spigen-...-acs08404-p-HBCV00007AO98S?magaza=Hepsiburada
hocam silikon lansman kılıf da belki işinizi görür içi kadife çizmez etmez bir sürü renk seçeneği de var orijinali pahalı ama instagramda orijinale çok yakın olanları satıyorlar 300 400 TL'ye mesela becase

Şu an bütün renklerin fiyatı aynı ama ben siyah alacağım gibi duruyor. Natürel titanyumda fena değil ama genelde siyah alıyorum bir şey alacağım zaman. Değişimi sağlamazlar kullanıcı hatası diye geçer. Ama ilk 14 gün olmuş olsa iade işini yapabilirdin ufak şeyleri göz ardı ettikleri oluyor çünkü. Kılıfı bilmiyorum inşallah çizmez bende o linkini attığını alacağım başka bir tane bulamazsam, bir tık korkuttun beni orijinal kılıflarda çok pahalı.
Hocam natürel alın kaliteli siyah kılıf alın cidden çok daha iyi duruyor

hocam silikon lansman kılıf da belki işinizi görür içi kadife çizmez etmez bir sürü renk seçeneği de var orijinali pahalı ama instagramda orijinale çok yakın olanları satıyorlar 300 400 TL'ye mesela becase
Apple kılıflar 2.5 lira falan civarı o kadar veremem ya :D çakmalarında kalitesinden emin değilim
Hocam natürel alın kaliteli siyah kılıf alın cidden çok daha iyi duruyor
Natürelde güzel onu düşünüyordum siyah daha pahalı diye ama aynı fiyata düşmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri