Avrupa'da Temsilcilerimizden 4/0!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,395
Avrupa için maçları bile ertelenen bizim sözde "büyük" takımlarımız Avrupa'da 4/0 çekti. Beşiktaş ve Başakşehir elendi, Fenerbahçe ve Samsunspor ise alt lige düştü. Samsunspor çok iyi mücadele etti ama bir türlü gol atamadı, diğerlerine diyecek bir şey yok.

adı geçen takımların şuana kadar başarısı yok. büyük demek için birşeyler başarmış takım lazım

adı geçen takımların şuana kadar başarısı yok. büyük demek için birşeyler başarmış takım lazım
Galatasaray'ın bir farkı var mı? Son 10 yılda Şampiyonlar Ligi'nde sadece 3 galibiyet, Sparta Prag'dan fark yeme, Young Boys'a elenme, Rigas gibi takımlar ile berabere kalma vb.

Galatasaray'ın bir farkı var mı? Son 10 yılda Şampiyonlar Ligi'nde sadece 3 galibiyet, Sparta Prag'dan fark yeme, Young Boys'a elenme, Rigas gibi takımlar ile berabere kalma vb.
galatasaraylım fakat galatasarayın büyük takım denme sebebi geçmişi, sosyal medya gücü ve şuanki kadrosu bence tarihinin en iyi durumda olması

fener mi kalmış ülkeyi tek temsil edecek takım galatasaray önce ligde şampiyon olsunlar
Şuan trden takım tutmuyorum objektif söyliyim türk takımlarının hiçbiri bi bok değil ayrıca temsil edecek olan gsyi geçen sene gördük şampiyonlar liginde nasıl temsil etti

isim ile yorum çok manidarmış kaybol ya
sen benim fenerli oldugumu falan saniyon herhalde bide kaybol falan demis🤣
yaklasik 1 aydir falan takim tutma islerini falan biraktim cunku superlig tiyatrodan baska bisey degil . bunu bi cok pozisyonla gosterebilirim tamamen tiyatro ligi

sen benim fenerli oldugumu falan saniyon herhalde bide kaybol falan demis🤣
yaklasik 1 aydir falan takim tutma islerini falan biraktim cunku superlig tiyatrodan baska bisey degil . bunu bi cok pozisyonla gosterebilirim tamamen tiyatro ligi
tüm sırrı çözmüşsün deha falansın tebrik ederim

ben de takip ediyorum neyin ne olduğunu biliyorum merak etme
belli oluyor . tanitim reklaminizda iki kere aponun giydigi lacosteyi gosterdiniz goze soka soka teror sempatizanligi bile var . ha denk gelmis diyeceksen o reklamlarda hicbirsey kafadan sallama degil hersey ozel hazirlaniyor bakalim buna ne diyeceksin

galatasaraylım fakat galatasarayın büyük takım denme sebebi geçmişi, sosyal medya gücü ve şuanki kadrosu bence tarihinin en iyi durumda olması
Galatasaray madem büyük takım neden Şampiyonlar Ligi'ne 4. torbadan yani en alt torbadan başlıyor? Kazakistan ve Güney Kıbrıs takımı ile aynı torbada yer alıyor.

Geri