Bu iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım

Quabro

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
42000
Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim masa üstü pc ler hakkında yeteri kadar bilgiye sahibim ancak laptop almam gerekti ve araştırma sonucunda 2 laptop arasında kaldım hangisini almalıyım birinde 4060 45 w var diğerinde 4050 115 w var ancak 2 pc de farklı modellerde katananın ekranının daha büyük olması ve model olarak güzel olması cezbediyor ancak ekran kartı 6 gb belleğe sahip diğerindede 4060 var o konuda iyi ama katana kadar kasa olarak iyi değil hangisini alabilirim yardımcı olursanız sevinirim ha öneriniz varsada öğrensem güzel olur fiyat olarak maxsimum bu seviyelerdeyim yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim masa üstü pc ler hakkında yeteri kadar bilgiye sahibim ancak laptop almam gerekti ve araştırma sonucunda 2 laptop arasında kaldım hangisini almalıyım birinde 4060 45 w var diğerinde 4050 115 w var ancak 2 pc de farklı modellerde katananın ekranının daha büyük olması ve model olarak güzel olması cezbediyor ancak ekran kartı 6 gb belleğe sahip diğerindede 4060 var o konuda iyi ama katana kadar kasa olarak iyi değil hangisini alabilirim yardımcı olursanız sevinirim ha öneriniz varsada öğrensem güzel olur fiyat olarak maxsimum bu seviyelerdeyim yardımcı olursanız sevinirim

satıcıya bkaın bu olabilir

Hp yede güvenesim gelmiyo bu ekran gitme sorunu falan olduğundan yoksa 36k yada 4060 lı var 115 w lık ama bu tarz bi şeyle karşılaşırsam soğurum pc den .
Arkadasin attigi seride dediginiz gibi sorun var s0 ve r0larda.
Butceniz maks olduğu için bunu oneriyorum. Fanları 62 dbe cikiyor aşırı sesli.

Çok sesli olmasıda sıkıntı mesela katana serisinin soğutması iyi ama ekran kartı içime kurt düşürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bi cihaz daha var msı yetlikli servisde yenilenmiş ve 24 ay garanti kapsamındaymış satıcı sadece bu tarz ürünleri satıyor bunu alsam nasıl olur sizce

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri