2015 model MT 07 almak mantıklı mı?

furkanwq2

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba,

Yakın bi zamanda Yamaha MT 07 almayı düşünüyorum duruşu çok hoşuma gidiyor ama sarı sitede km çok yüksek
50-70 bin km mt 07 alınır mı? Ve ben bunu A2 ehliyete uygu hale getirip kullanmayı düşünüyor limitör yapılacak 35KW gücüne düşürecem bunu hangi yamaha bayesinde yaptırabilirim?

Hiç bir yamaha bayisinde yaptıramazsın. Ayrıca 2015 model mt07 alınmaz. İsterse 20 beygire düşsün, abssiz motor alınmaz.

Genellikle Mt 07 genç arkadaşlarımız kullandığı için canını çok çıkartıyorlar ve abs olmayan versiyonuna bakıyorsan güvenlik olarak eksi durumda tavsiyem tracer700 olanlara bakman daha mantıklı yada xsr700 bu iki modelli kullanan kişiler genelde motoruna bakan kişiler oluyor.

Hiç bir yamaha bayisinde yaptıramazsın. Ayrıca 2015 model mt07 alınmaz. İsterse 20 beygire düşsün, abssiz motor alınmaz.
Motor beyinleri ile ilgili uğraşan birine danıştım limitör yaparım dedim ama yamaha bayesinde yaptırısan ruhsata daha kolay işletirsin dedi yaptıran varmış tanıdık bazı yamaha bayeleri yapıyormuş alacağım modelde Abs olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genellikle Mt 07 genç arkadaşlarımız kullandığı için canını çok çıkartıyorlar ve abs olmayan versiyonuna bakıyorsan güvenlik olarak eksi durumda tavsiyem tracer700 olanlara bakman daha mantıklı yada xsr700 bu iki modelli kullanan kişiler genelde motoruna bakan kişiler oluyor.
Önerin için teşekkürler

mt7 tehlikeli alet ve insanıda gaza getiriyor ben hiç bir mt7 kullanıcısının düzgün kullandığını görmedim :)

Nk 650 alacak olsan onu soradım hocam MT 07 çok hoşuma gidiyor duruşu falan beni benden alıyor 2015 modeli yendi kasa çöp
İyi arıza yapınca odana koyar duruşunu izler durursun. Binmek için alıyorsan mecbur garantili sıfır alacan burası Türkiye 2. el araçlar hep dolandırıcılık haline geldi. Çoğu serviste motorunu bozuyorlar yada motoru sağlamsa change yapıyorlar sonra 2. el satıyorlar kısa süre sonra motor elinde kalıyor

Nk 650 alacak olsan onu soradım hocam MT 07 çok hoşuma gidiyor duruşu falan beni benden alıyor 2015 modeli yendi kasa çöp
eğer serseriden çıkma alırsan sürebileceğini pek sanmıyorum kullanıcı kitlesi en berbat motorlarda başı çeken modellerden birisi başka alternatiflere yönelmek daha mantıklı (serseri değilsen)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri