Hawk-XDrive Hani Modeli Alınmalı?

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,590
Bütçe
14000
183 boy-110 Kilo
Bütçe 12-14k
Konfor ve Dayanıklılık en önemli konular

bütçen 14k ise ikisini de önermem. zio lara bak

hawk future

teşekkürler ama bütçe tam belli değil o nedenle 12-14 tuttum future zaten listemde
zio markasından hangini önerirsin
venom var bende. çok kallavi, kullanışlı, rahat ve sağlam bro. ağırlık merkezini çok iyi ayarlamışlar. 180 dereceye getirince bile düşmeyecekmişsin gibi hissettiriyor

Future pro çok iyi ayarlanabilir bel desteği de var oturma alanı da geniş. Ama bütçenden bir tık yukarı da. Pro modelini almanı öneririm

hawk future a o paraları vereceğine zio al net. özelleştirir dolu dolu kullanırsın

hawk future a o paraları vereceğine zio al net. özelleştirir dolu dolu kullanırsın
Future pro çok iyi ayarlanabilir bel desteği de var oturma alanı da geniş. Ama bütçenden bir tık yukarı da. Pro modelini almanı öneririm
future pro zaten en iyi modeli hawk ve zioda nasıl oluyor garanti süreci mesela amortisör mekanizması bozuldu yeni parçayı direkt temin ediyorlarmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hayal ettiğimden çok daha fazla özelleştirme varmış zioda

ama zioda şikayetler inanılmaz fazla destek yok denecek kadar kötü(okuduğum kadarıyla)

Son düzenleme:
future pro zaten en iyi modeli hawk ve zioda nasıl oluyor garanti süreci mesela amortisör mekanizması bozuldu yeni parçayı direkt temin ediyorlarmı?

Bu arada hayal ettiğimden çok daha fazla özelleştirme varmış zioda

ama zioda şikayetler inanılmaz fazla destek yok denecek kadar kötü(okuduğum kadarıyla)
zioda şikayetlerin fazla olduğunu ilk defa senden duyuyorum. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memnunum. Uzun süreli kullanan birçok kişi de memnun. hawk future en iyi modeli olabilir ama inanılmaz derecede şikayet var ve şikayetlerin hepsi aynı

zioda şikayetlerin fazla olduğunu ilk defa senden duyuyorum. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memnunum. Uzun süreli kullanan birçok kişi de memnun. hawk future en iyi modeli olabilir ama inanılmaz derecede şikayet var ve şikayetlerin hepsi aynı

hawktaki en iyi model future pro

hawktaki en iyi model future pro
hocam yollanılan ürünlerin bir çoğu özel tasarım. özel tasarım ürünler iade adılmaz adı üstünde sana özel. sana özel olanı başkasına satamazlar. bir de doğru montajlamak lazım bu ürünleri. ben herhangi bir sorun yaşamadım.

hocam yollanılan ürünlerin bir çoğu özel tasarım. özel tasarım ürünler iade adılmaz adı üstünde sana özel. sana özel olanı başkasına satamazlar. bir de doğru montajlamak lazım bu ürünleri. ben herhangi bir sorun yaşamadım.
peki destek şikayetleri ?
iade değil değişim vs

bende xdrive kasırga var ustune koltuk tanımam cok rahat ayrıca bozulan eskıyen parcalarını degıstırebılıyorsun garantısı bitse bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri