venom var bende. çok kallavi, kullanışlı, rahat ve sağlam bro. ağırlık merkezini çok iyi ayarlamışlar. 180 dereceye getirince bile düşmeyecekmişsin gibi hissettiriyorteşekkürler ama bütçe tam belli değil o nedenle 12-14 tuttum future zaten listemde
zio markasından hangini önerirsin
hawk future a o paraları vereceğine zio al net. özelleştirir dolu dolu kullanırsın
future pro zaten en iyi modeli hawk ve zioda nasıl oluyor garanti süreci mesela amortisör mekanizması bozuldu yeni parçayı direkt temin ediyorlarmı?Future pro çok iyi ayarlanabilir bel desteği de var oturma alanı da geniş. Ama bütçenden bir tık yukarı da. Pro modelini almanı öneririm
ama zioda şikayetler inanılmaz fazla destek yok denecek kadar kötü(okuduğum kadarıyla)hawk future a o paraları vereceğine zio al net. özelleştirir dolu dolu kullanırsın
zioda şikayetlerin fazla olduğunu ilk defa senden duyuyorum. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memnunum. Uzun süreli kullanan birçok kişi de memnun. hawk future en iyi modeli olabilir ama inanılmaz derecede şikayet var ve şikayetlerin hepsi aynıfuture pro zaten en iyi modeli hawk ve zioda nasıl oluyor garanti süreci mesela amortisör mekanizması bozuldu yeni parçayı direkt temin ediyorlarmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hayal ettiğimden çok daha fazla özelleştirme varmış zioda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama zioda şikayetler inanılmaz fazla destek yok denecek kadar kötü(okuduğum kadarıyla)
zioda şikayetlerin fazla olduğunu ilk defa senden duyuyorum. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memnunum. Uzun süreli kullanan birçok kişi de memnun. hawk future en iyi modeli olabilir ama inanılmaz derecede şikayet var ve şikayetlerin hepsi aynı
hocam yollanılan ürünlerin bir çoğu özel tasarım. özel tasarım ürünler iade adılmaz adı üstünde sana özel. sana özel olanı başkasına satamazlar. bir de doğru montajlamak lazım bu ürünleri. ben herhangi bir sorun yaşamadım.![]()
Zio Gaming - Şikayetvar
Zio Gaming şikayet, iletişim, Zio Gaming yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Zio Gaming için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yor...www.sikayetvar.com
hawktaki en iyi model future pro
peki destek şikayetleri ?hocam yollanılan ürünlerin bir çoğu özel tasarım. özel tasarım ürünler iade adılmaz adı üstünde sana özel. sana özel olanı başkasına satamazlar. bir de doğru montajlamak lazım bu ürünleri. ben herhangi bir sorun yaşamadım.