Battlefield 6' ya Sistemim Yetiyor Mu?

Heraklios

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese merhaba Battlefield 6' nın sistem gereksinimleri açıklandı, acaba sistemim oyunu oynamaya yeter mi? Kaç FPS alırım ortalama? Çok ısınır mı diye size sistemimi söylesem bana bilgi verir misiniz. çünkü çok anlamıyorum sistemlerden oyunların kaldırıp kaldırmadığından.
Sistemim:

Not: bu arada Ram' e ekstra 8 GB DDR4 RAM taktım (8+8) 16 GB RAM var şuan ve depolama alanı için 1 TB M2 SSD ile değiştirdim 120 GB boş alanım mevcut güncel (depolama sorun değil bitirdiğim oyunları silerim depolama alanı açılır) geri kalan sistem bilgileri üstteki linkte yer alıyor zaten, ayrıca termal macununu yeniledim laptopun. rica etsem güncel sistemime göre bilgi verir misiniz oyun için kaldırır mı kaldırmaz mı, kaç FPS alır ortalama, çok ısınır mı?
Battlefield 6 Yeni Sistem Özellikleri:

Ekler

• IMG_20250829_171829.webp
    IMG_20250829_171829.webp
    103.4 KB · Hit: 44
sıkıntı

Tatmin edici şekilde oynatmayabilir.
Nasıl yani oyunu açar mı açmaz mı onu anlamadım? düşük fps' mi verir yani donma kasma falan mı olur? Çok ısınır mı oynarken Pc' im?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani açıklar mısın? Hangi bakımdan sıkıntı. Bu arada sistemimi guncelkedigimi notta belirtmiştim ona rağmen mi?

Nasıl yani oyunu açar mı açmaz mı onu anlamadım? düşük fps' mi verir yani donma kasma falan mı olur? Çok ısınır mı oynarken Pc' im?

Nasıl yani açıklar mısın?
her oynu her pc acabilir ama ısı ve donma problemi yasicagini dusunuyorjm sahsen ben yeni zaman icin 4 gb vram yetmez hocam fps olarak bilmiyorum oynun optimizasyonunu vs daha gormedim ben deneme sansim olmadi ancak kisisel gorusum yetmicektir en azindan tatmin edici bir oyun deneyimi olmaz.

her oynu her pc acabilir ama ısı ve donma problemi yasicagini dusunuyorjm sahsen ben yeni zaman icin 4 gb vram yetmez hocam fps olarak bilmiyorum oynun optimizasyonunu vs daha gormedim ben deneme sansim olmadi ancak kisisel gorusum yetmicektir en azindan tatmin edici bir oyun deneyimi olmaz.
Alıntı yapmışsın ama cevap vermemişsin? Tmm şimdi gördüm cevabını, 👍

Nasıl yani açıklar mısın? Hangi bakımdan sıkıntı. Bu arada sistemimi guncelkedigimi notta belirtmiştim ona rağmen mi?
Isınması notebook bakımı ile alakalı bir konu ama düşük çözünürlük ve ayarlarda 60fps zorlarsın. Fakat oyun rekabetçi olduğu için çok keyif almayabilirsin.

Isınması notebook bakımı ile alakalı bir konu ama düşük çözünürlük ve ayarlarda 60fps zorlarsın. Fakat oyun rekabetçi olduğu için çok keyif almayabilirsin.
Çok donma (FPS) ve ısınma olmasın başka bir şey istemem açıkçası. FPS 60-70' lerde olursa da okeydir benim için, yani sistemim tam yetmez mi?

30 fps 55 arası oynatır diğer rakipler 100 fps olacağı için seni çok vuracaklar

Çok donma (FPS) ve ısınma olmasın başka bir şey istemem açıkçası FPS 60-70' lerde olursa da okrydir bebim için yani sistemim tam yetmez mi?
yillarin 1280x960 klasik cozunurlukte oynarsan 60 zorlarsin belki ama ısı buyuk problem hocam ben hep diyorum laptopa oyun yuklemeyin oyuncu laptoplarida tamamen sacmalik benjm gozumde (surekli yer degistirip tatil yapicak kadar zengin degilseniz tabi)

Anladım, peki çok ısınır mı ve donma Yaşar mıyım bu FPS oranlarıyla?
ısı yasamama ihtimalin yok her oyun isitiyor artik eskiden lol bile boyle degildi gxt660 la oynardim lolu simdi denesek indiremez bile zamana ayak uydurmak lazkm maalesefki

yillarin 1280x960 klasik cozunurlukte oynarsan 60 zorlarsin belki ama ısı buyuk problem hocam ben hep diyorum laptopa oyun yuklemeyin oyuncu laptoplarida tamamen sacmalik benjm gozumde (surekli yer degistirip tatil yapicak kadar zengin degilseniz tabi)
Anladım, verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim yeni sistem aldığımda oynarım artık 😔🙏

Anladım, verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim yeni sistem aldığımda oynarım artık 😔🙏
masaustu al yapicagim en iyi tavsiye odur 11 k ya 2. el 3060 12 gb ryzen 5 3600 lu sistem aldim islemciyi gelistirip devam edicem oyle oyle masaustu herzaman daha karlidir hocam.

Geri