Novacropland
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
1 yılı aşkındır kullanıyorum on numara ürün tam fp kaptım bi tane daha konu sahibine teşekkürler
Kalitesinden emin olmadan çok watt tüketen cihaz aynı anda takmazsın. Linki varsa bakalım. İşini göreceği kesinde ürün nasıl onu bilmiyoruz. Şu usb kanalları 20w olsa ne iyi olur.A101'den bunu 250 liraya aldım sizce doğru mu yaptım KYK'da kullanacağım. Beşiktaşlı değil düz model. sağdakinin ona uyarlanmış hali.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normal jumpscare olsa daha az korkardımHep seni mi buluyor peki ?![]()
Ben de alacaktım da kalitesizdir diye almadımA101'den bunu 250 liraya aldım sizce doğru mu yaptım KYK'da kullanacağım. Beşiktaşlı değil düz model. sağdakinin ona uyarlanmış hali.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
A101'e 11 yıldır güvenmiyorumHer şeyden de haberin var.![]()
Dandik oldukları içinNeden 11 yıl peki ?![]()
Şundan hocam:Kalitesinden emin olmadan çok watt tüketen cihaz aynı anda takmazsın. Linki varsa bakalım. İşini göreceği kesinde ürün nasıl onu bilmiyoruz. Şu usb kanalları 20w olsa ne iyi olur.
Priz olanlar değil de şu usb ve type c portunun değeri az daha yüksek olaydı iyiydi. Onları pek kullanmazsın sanırım yavaş doldurduğu için. Yani iş görür dediğim gibi.Şundan hocam:
![]()
HILFE Akım Korumalı Smart 3'lü Priz + 4 USB Girişi + 1 Type C girişi 2 Metre Kablo - Fiyatı, Yorumları
HILFE Akım Korumalı Smart 3'lü Priz + 4 USB Girişi + 1 Type C girişi 2 Metre Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl