Aigo 360mm sıvı soğutucu alınır mı??

cpu z testinde sonuç
Olay konuda dediğime gelmiş bak. 82 derece olmuş 4.8 GHz frekansta kalmış 6800 küsür puan vermiş. Biraz daha iyi bir soğutucuyla 5 ghz frekansı zorlardı ve +7000 üzeri bir puan verirdi.

Benim sana bir şey ispatlama zorunluğum yok ama anlatayım. Adamın "hali hazırda elinde olan" kule tipini kullanması için öneride bulunuyordum ve oyunlar için idare edeceğini söyledim. Git bak, daha konuyu anlamamışsın. Yoksa 9800X3d için forumda ki bir kaç kişiye warframe pro önerip aldırdım. Fakat sen daha TDP ve PPT farkını anlamayacak kadar bilgisiz olduğun için konuyu uzatmadım. Demek ki rencide etmek lazımmış.
Ben muhatap olmak istemiyorum sizle daha fazla. Belli ki yaşınız da var.
Orada hatam varsa raporlayın incelensin gereği yapılır. Size yapıldığı gibi.
Üslubunuza dikkat edin sadece.
Ağzının suyu aka aka izlediğin ara sahneler falan yaşınıza uyuyor mu?
Her neyse selametle.

Şuan bu sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum hocam sen ne diyosun bu soğutucuya
Tek bir incelemesini bulabildim onda da gayet iyi görünüyor ama tek bir incelemeyle bir şey demem doğru olmaz.
1756511432449.webp

Ben muhattap olmak istemiyorum sizle daha fazla. Belli ki yaşınız da var.
Orada hatam varsa raporlayın incelensin gereği yapılır. Size yapıldığı gibi.
Üslubunuza dikkat edin sadece.
Ağzının suyu aka aka izlediğin ara sahneler falan yaşınıza uyuyor mu?
Her neyse selametle.
Ben de orada onu demeye çalıştım. Yaşın küçük. Benim paylaştığım bilgilerin çoğu tecrübi bilgi, chatgpt değil. Biraz müsaade etsen o adamın hem konusu çözülecekti, hem de bir şeyler öğrenecekti. Bugün ben burada ki tartışmadan da bir şey öğrenemediğim ve kendimi anlatamadığım için rahatsızım. Yoksa mesajlarınızın, gülücük atmalarınızın beni rencide edecek bir tarafı yok. Ben rüştümü yaptığım işten ev ve araba alarak sağladım zaten. Burada ki kayıp senin benden öğrenemediğin bilgi olur. Benlik bir kayıp yok.

1756511564272.webp

Mesela Apex oynarkenki video kaydımdan bu. Sıcak çalışıyor ama frekans yüksek. Atıyorum sende de bu derecelerde olur ama belki 4.8 GHz değerinde kalır. Bahsettiğim algoritma bu işte.

Alıntıyı görüntüle

Mesela Apex oynarkenki video kaydımdan bu. Sıcak çalışıyor ama frekans yüksek. Atıyorum sende de bu derecelerde olur ama belki 4.8 GHz değerinde kalır. Bahsettiğim algoritma bu işte.
Bak dönüp dolaşıp aynı noktaya çıkıyor. Şuan KS -30mv ya da ofset verse. Sadace kontrolcü ve çekirdek voltajına. Bu işlemci bu soğutucuyla dediğim noktaya gelmeyecek mi? Dürüst ol. Görünüyor zaten VDD yüksek büyük ihtimalle SOC da yüksektir. AIO alsa bile illa oynamak zorunda çünkü AMD kullanıyor.

Bak dönüp dolaşıp aynı noktaya çıkıyor. Şuan KS -30mv ya da ofset verse. Sadace kontrolcü ve çekirdek voltajına. Bu işlemci bu soğutucuyla dediğim noktaya gelmeyecek mi? Dürüst ol.
-30 değerinde kullanıyorum dedimya zaten. Sıcak çalışmasının sebebi söylediğim algoritma, potansiyel varsa kullanır yoksa daha düşük frekanslarda tutar.

-30 değerinde kullanıyorum dedimya zaten. Sıcak çalışmasının sebebi söylediğim algoritma, potansiyel varsa kullanır yoksa daha düşük frekanslarda tutar.
Tamam işte başta da dedim. Bu işlemci 9800x3d kadar agresif olmayan, hava soğutucu ile tutulacak bir işlemci. AIO alsada voltajlara ofset vermek zorunda. Umarım derdimi anlatmışımdır hocam. Mesajlarım kişisel değildi yanlış olmasın. Sürçü lisan ettiysek affola, kolay gelsin.

@4HMET678 hakkını helal et konunu biraz kirlettim.

Geri