Hangi model daha iyi? Küba vs RKS Cup

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365

Tekirdağdan almalıyım motoru bütçem 40-50. Sıfır istiyorum bayiden. Zaten bunlara uygun 2 tane ilan var sadece. İkisi de 110-120 cc oluyormuş sanırım. Karbüratörlüler. Scooter tarzı olsalar daha iyi olurmuş biraz ince bunlar da çok sıkıntı değil. Sizce alınır mı bunlar? Hangisi daha iyidir? Bayiide 110-120cc yaptırsam iyi olur mu?

Tekirdağdan almalıyım motoru bütçem 40-50. Sıfır istiyorum bayiden. Zaten bunlara uygun 2 tane ilan var sadece. İkisi de 110-120 cc oluyormuş sanırım. Karbüratörlüler. Scooter tarzı olsalar daha iyi olurmuş biraz ince bunlar da çok sıkıntı değil. Sizce alınır mı bunlar? Hangisi daha iyidir? Bayiide 110-120cc yaptırsam iyi olur mu?
Senegal iyidir kübayı boşver reis

2 side kötü ama rks yi al kuba ön fren hala kampana digeri hiç degilse disk

Son olarak bir de bunu bulabildim. 45 bine PS3 satan da var 2024 model ama o daha çöptür diye düşünüyorum.
2 motordan da daha iyi modelden bişe olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3ü de aynı satıcıda zaten git incele digerlerinden daha iyi sana digerlerini satmaya çalışmasın dikkat et

2 motordan da daha iyi modelden bişe olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3ü de aynı satıcıda zaten git incele digerlerinden daha iyi sana digerlerini satmaya çalışmasın dikkat et
Siz Kuba Cristal 2024'ü mü öneriyorsunuz? Yoksa Apec PS3'ü mü? Diğerlerinden farkı nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,204
Üyeler
187,468
Son üye
OTalhaY
Geri