Hocam bu panelde ne yaparsan yap çözemezsin zaten servise gidecek onunda garantisi geçen ay bitmiş para isterler yapılabilecek birşeyse1 hafta önce aniden böyle çizgiler çıktı. herşeyi denedim ama olmadı (çözünürlük değiştirme,yenileme hızı değiştirme yaptım) garantisi geçtiğimi ay sonu bitti. Teknit çözümü olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi.
Alıntıyı görüntüle
O dağılır zaten kral yarın birgün tüm ekranı kaplayacak o çizgiler1 hafta önce aniden böyle çizgiler çıktı. herşeyi denedim ama olmadı (çözünürlük değiştirme,yenileme hızı değiştirme yaptım) garantisi geçtiğimi ay sonu bitti. Teknit çözümü olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi.
Alıntıyı görüntüle
Monitör modeli nedir?1 hafta önce aniden böyle çizgiler çıktı. herşeyi denedim ama olmadı (çözünürlük değiştirme,yenileme hızı değiştirme yaptım) garantisi geçtiğimi ay sonu bitti. Teknit çözümü olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi.
Alıntıyı görüntüle
MSİ G2415 Dİ SANIRIMMonitör modeli nedir?
MSI G2412 olmasın? Bi kontrol edin. Ayrıca mesaj yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur.MSİ G2415 Dİ SANIRIM
EVET EVET DOĞRUMSI G2412 olmasın? Bi kontrol edin. Ayrıca mesaj yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur.
MSI G2412 olmasın? Bi kontrol edin. Ayrıca mesaj yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur.
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:EVET EVET DOĞRU
garantisi bitti yine de göndersem yada gitsem olur muKullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Garantisi varsa eğer aldığınız yeri (İtopya yüksek ihtimal) arayıp durumu anlatın ve değişim talep edin. Monitörü kutunun içine sorunlarınızı vb. anlatan bir kağıt koyarak gönderecekseniz. Değişim talebi onaylandığında size monitörler önerecekler. Monitörleri seçmede kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.
Deneyin ama panel değişimi gerekiyor. Garanti olmadığı için de monitörle aynı parayı isterler. Çözüm olarak da ekrana sıcak fön mk tutup o çizgileri geçici olarak çözebilirsin dene bencegarantisi bitti yine de göndersem yada gitsem olur mu
şöyle ben fön tuttum ama tuttuğum yer siyah olup kayboluyo çizgiler gitmiyoDeneyin ama panel değişimi gerekiyor. Garanti olmadığı için de monitörle aynı parayı isterler. Çözüm olarak da ekrana sıcak fön mk tutup o çizgileri geçici olarak çözebilirsin dene bence
yaptırsanız bile ekran eski kaliteyi veremiyor parlaklık kontras degerleri biraz daha kısık oluyorgarantisi bitti yine de göndersem yada gitsem olur mu
deniycem ozamanayıplı ürün ise aynı modelde birsürü aynı arıza yapıyor ediyorsa başvuru yap. ücret talebi vs ederse belgele bi thk ya başvuru yapabilirsin