Dün 2'ye kadar bunla uğraştım, creation tool ile denedim yine olmadı VMD sürücüleri kurulu olmadığı için. Creation tool ile kurarken sürücü yükleme ekranı gelmiyor. Bende 0 flaşa yeni win11 kurup denedim, tek sürücüyü tanıdı oraya kurmaya çalıştım windowsu kurdu sonra bilgisayarı tekrar başlattı normal olarak ama yeniden başlatmada sorun çıktı yine siyah ekranda kaldı. Cihaz TV den izledim aynı bioasa sahip gamegaraj'a nasıl bios kurulacağını baktım rysen işlemcilerde vmd olmadığı için dümdüz kurdu windowsu. Gerçekten saçmalık su olay her neyse. Sabah olunca VMD sürücülerini aradım intelin sayfasına gelip VMD sürücüsünü indirince exe yükleniyor, ama technopatta izleyince exe indirmediğini gördüm sadece dosya indiriyor ve bunu kurulum esnasında(rufus ile) vmd sürücüsünü kuruyor. Sorun şu videodaki bağlantı eski ve 12. Nesil için ben yeni ve 13. Nesil için olanı bulamadım. (Belki nesil farketmiyodur) Şuan pc'yi açtığımda kendine reset atıp Windows düzgün kurulamadı uyarısı veriyor, gamegarj müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdim bana windowsu diskler kısmında 0 yazılı diske kurup kurmadığımı sordu bende oraya kurdum dedim( başka yere kurdurmuyor zaten) en son bize honderin dediler. Yurtiçi kargoya teslim edip gondericem artık. Sıfır bilgisayar biosa format atıp anahtarsız windows kurup gönderirler artık galiba. Hepsiburadan almıştım ayriyeten 3000 tl verip garanti yaptırmıştım bilgisyara umarım elimde kalmaz.