Çok güçlü işlemcin var. Pubg islemci odaklı ama bu kadar kullanıyor mu bilmiyorum. Oyun açılma ve yükleme aşamasında normal ama oynarken bu kadar yüksek olması bir tik fazla gibiŞuan sadece pubg mobile açık ve %88 kullanıyor normal mi bu
normalde hep %15 felan kullanırÇok güçlü işlemcin var. Pubg islemci odaklı ama bu kadar kullanıyor mu bilmiyorum. Oyun açılma ve yükleme aşamasında normal ama oynarken bu kadar yüksek olması bir tik fazla gibi
Msi afterburnerdan cpu kullanımına bakın. Yükleme oyun açılışında kullanması normal. Oyun sırasında o kadar kullanacağını sanmıyorum. Diğer arka plan Chrome falan kapatıp bakınnormalde hep %15 felan kullanır
Emulatirbayarlarına bi bak hocam bu hiç normal değilŞuan sadece pubg mobile açık ve %88 kullanıyor normal mi bu
Emulator ayarların autoda ise manuel ayarla emulatorler işlemciden güç alıyor o yüzden işlemciye yüklenmesi normaldir.Şuan sadece pubg mobile açık ve %88 kullanıyor normal mi bu
RESET Attım pcye şuan ^%20 felan oldu msı centerden %13 felan gösteriyorMsi afterburnerdan cpu kullanımına bakın. Yükleme oyun açılışında kullanması normal. Oyun sırasında o kadar kullanacağını sanmıyorum. Diğer arka plan Chrome falan kapatıp bakın
Evet hocamPubgnin emülatör ayarlarına mı ?
O oyunun kullanımıni gosteriyordurRESET Attım pcye şuan ^%20 felan oldu msı centerden %13 felan gösteriyor
pc reset attım şuan %20 felançözünürlüğü ve grafik ayarlarını yükselt değişim olacak mı
msı centerde donanım izlenimine girdim ordan CPU bakıyorum şuan %17 frekans ise 5200 felan çekiyorO oyunun kullanımıni gosteriyordur