R7 9800x3d ve 5080 PC toplamak istiyorum.

ekran kartı

işlemci

anakart

ram

ssd

kasa

alternatif kasa

pahalı ama güzel kasa

psu

sıvı soğutma

güç kaynağı siyah ama gözükmeyecek anakart ı monte edince sıvı soğutmada lcd ekranda var kasada iki tane egzoz fan çirkin geldiyse alternatif kasa da ekledim

edit: hyte y70 olan kasa ile alırsan hocam tam 130 civarı yapıyor sanırım net hesaplamadım ama eğer bu şekilde alırsan ve strimer argb kablolar alırsan kasa müthiş gözükür dışardan
Anakart ATX olduğu için ATX kasa almanız lazım. 7 fanlı akvaryum kasa alabilirsiniz, bitfenix güç kaynaksız kasalara bakabilirsiniz. Fan masrafı olmaması için
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı

işlemci

anakart

ram

ssd

kasa

alternatif kasa

pahalı ama güzel kasa

psu

sıvı soğutma

güç kaynağı siyah ama gözükmeyecek anakart ı monte edince sıvı soğutmada lcd ekranda var kasada iki tane egzoz fan çirkin geldiyse alternatif kasa da ekledim

edit: hyte y70 olan kasa ile alırsan hocam tam 130 civarı yapıyor sanırım net hesaplamadım ama eğer bu şekilde alırsan ve strimer argb kablolar alırsan kasa müthiş gözükür dışardan
Hocam attığınız parçaları inceleyecegim, bir noktada sorum olursa size sonra dönebilir miyim?

ekran kartı

işlemci

anakart

ram

ssd

kasa

alternatif kasa

pahalı ama güzel kasa

psu

sıvı soğutma

hocam bu sistemi dizdiğim zaman ekstra bir parça almam gerekecek mi? Altta kablo almaktan bahsetmişsiniz, keyfi bir satın alım mı yoksa kasayı birleştirmek için şart mı?

hocam bu sistemi dizdiğim zaman ekstra bir parça almam gerekecek mi? Altta kablo almaktan bahsetmişsiniz, keyfi bir satın alım mı yoksa kasayı birleştirmek için şart mı?
o kablo keyfi görüntü için ekran kartını satın alınca kablo geliyor yanında kasayı aldığınızda ihtiyacınız olan şeyler monitörünüz yoksa monitör varsa monitör güç kablosu ve hdmi veya displayport

kasanın çalışması için ekstra bir şey almanıza gerek yok tabi ssd içine windows kurmanız lazım usb bellekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,465
Üyeler
183,122
Son üye
nlc1
Geri