valla kanka bu güzelmiş ya koçtaştaki de bana çok büyük geldi görseli bırakıyorum.Ben 3700₺ aldım 2 taksitli olarak. Şimdi 3150₺ 3 taksitli aldım. Şimdi iade süresi olan aynısı yapsın. Yenisini eskisi olarak iade edicem. CSA ya yazdım bak uğraşmayayım siz direk iade edin diye, yok dedi. Tek çare iade etme tekrar alma dedi. Peki dedim. Kolay gelsin geliyor ürünü getiriyor yine kolay gelsin geliyor. Sadece uğraşıyoruz sonuç olarak.
Sıra üründe almayan pişman olur zannımca. Ürün F/P olarak çok iyi. Görsel ekleyeceğim. Ben Mini pc kullanıyorum. Monitör kolumda var. Tam o köşe kısmına koyunca kolu cuk oluyor ve köşe masa olduğu için en pratik kullanım o şekilde oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve senin aldığın masanın demirleri daha güvenilir sağlam duruyor hacimsel olarak bilemedim.Ben 3700₺ aldım 2 taksitli olarak. Şimdi 3150₺ 3 taksitli aldım. Şimdi iade süresi olan aynısı yapsın. Yenisini eskisi olarak iade edicem. CSA ya yazdım bak uğraşmayayım siz direk iade edin diye, yok dedi. Tek çare iade etme tekrar alma dedi. Peki dedim. Kolay gelsin geliyor ürünü getiriyor yine kolay gelsin geliyor. Sadece uğraşıyoruz sonuç olarak.
Sıra üründe almayan pişman olur zannımca. Ürün F/P olarak çok iyi. Görsel ekleyeceğim. Ben Mini pc kullanıyorum. Monitör kolumda var. Tam o köşe kısmına koyunca kolu cuk oluyor ve köşe masa olduğu için en pratik kullanım o şekilde oluyor.
Alıntıyı görüntüle