Masaüstü gitti

Anıls.

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar PC de bı sıkıntı vardı monitöre görüntü gitmiyordu bende soktum PC yi termal macun ve temizledim bios pilini tak çıkar yaptım ram sildim.biraz temizlik sonrasında sorunun kablodan olduğunu farkettim hdmi taktım görüntü geldi şimdi ise bütün masaustu gidmis bütün foto video oyunlar va duruyor ama hicbirsey açılmıyor ne ayarlar ne de Google açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerim
R3 2200g
Asus rx570
8 GB Corsair ram
B450 tuf gaming anakart
600 w Corsair PSU
480 GB Toshiba ocz SSD

Masaüstü ikonları vs. gözüküyor mu?

sistem geri yükleme yapabilirsin eğer daha önce oluşturduysan.

nasıl masaüstü gitmiş biraz açıklayıcı anlatırsan sorununu çözebiliriz ?

Kullandığınız kablo tipi tahmin ediyorum HDMI. Kabloyu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Veya acil bir durumdaysanız ve monitörünüzde ve ekran kartınızda VGA port u varsa VGA kablosu ile geçici görüntü sağlayabilirsiniz.

Masaüstü ikonları vs. gözüküyor mu?
Dosyalar oyunlar vs gitmiş win çubuğu duruyor sadece Google kısayolları vs var arama çubuğuna yazdığım zaman dosyalarimi oyunlarimi bulabiliyorum ama tikladigim zaman hicbirsey acilmiyor

Kullandığınız kablo tipi tahmin ediyorum HDMI. Kabloyu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Veya acil bir durumdaysanız ve monitörünüzde ve ekran kartınızda VGA port u varsa VGA kablosu ile geçici görüntü sağlayabilirsiniz.
Zaten daha önce ekran gelmediği zaman DP vardı ekran gelmiyor PC çalışıyor win sesi alıyorum ama monitöre görüntü gelmiyordu kabloyu hdmı yaptım ekran geldi bu sefer de win gitti

15861814797009194383994236343848.webp

Zaten direk formatlicam ama içinde foto ve videolarım var onları almamazim ama hicbirsekilde dosyalara erisemiyorum
Format USB'sinde "Bilgisayarımı Tamir Et"e bas oradan dir komuduyla fotoğrafların oraya gel copy ile harici bir diske yapıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,978
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri