🔥İndirim GameGaraj Yeni Dizüstü Bilgisayarlar - Vade Farksız 9 Taksit

SN ARKADAŞI ALDIRMA - GAME GARAJ ÇALIŞANI ONDAN ÜRÜN PAZARLIYO BURDA - SICAK FIRSAT DEYİL - SICAK SATIŞ :d:d:d:d:d:
Ya mesajlarına baktımda sadece gamegaraj markası için açılan konulara sallıyorsun sebebi ne ? Belliki bir şey var ben bunu çok merak ediyorum sebebi ne bu kadar düşmansın markaya :D

Kullandığınız laptop ayrı bir klasmanda hocam. Zamanında bile R9 sürümünün daha iyi soğutmaya sahip olduğu söylendi. Fiyat performans bakımından R9 üst düzeydi. 90 dereceleri görmeyen laptop yok zaten demek de doğru değil. Ek olarak, zaten şu sıralar çok muzdaribim TUF'un soğutmasından. Bir güncelleme mi geldi ne oldu bilmiyorum ama cihaz 95 dereceye gelince CPU Watt'ı soğutmak için 3-4 Watta düşüyor. Turbo Boost kapalıyken bile yarım saati bulmadan thermal throttle yiyorum ve PTM uygulanmış hali bu. Eskiden limitlediğim sıcaklığa da çıksa orada kalır, fan hızını kısa bir süre arttırıp cihazı soğutunca normale dönerdi. Ciddi anlamda bırakın turbo boost açmayı, dengeli modda bile oyun oynayamaz oldum. Herhangi bir toz birikmesi de yok. O sebeple bu aralar TUF'a cidden kuruldum :D
PTM uygulanmış hali ile soğumuyorsa ciddi bir problem var o laptopta. Toz falan mı tıkadı ne yaptı fanları ? Mx6 uyguladığım Casper'ım 70 80 derecelerde geziyorken PTM'ye rağmen böyleyse ohoo boşuna TUF sıcak çalışıyor demiyorlar ama 140W gpu falan var yine de fazla sıcaklıklar. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya mesajlarına baktımda sadece gamegaraj markası için açılan konulara sallıyorsun sebebi ne ? Belliki bir şey var ben bunu çok merak ediyorum sebebi ne bu kadar düşmansın markaya :D
Troll olabilir ama bu forumda da markalara takıntısı olan çok kişi var. O yüzden çokta anormal gelmedi, suçladığı kişi de biraz alıngan çünkü. Gamegaraj çalışanı çıksa gerçekten şaşırmam. Sırf Excalibur önermemek için konulara gelenler olduğu gibi çoğu markada var böyle özellikle de bu forumda fazlalar.

Son düzenleme:
Aynı teklifler trendyolda da 9 taksit. Hatta bugün gördüm iş bankasına da 9 taksit açmış keratalar

X5T kullanıyorum, çok memnunum. Fiyatından bağımsız şiddetle tavsiye ederim.

beyler 40k bandına f/p laptop arıyorum taksitli şekilde yok mu bi fırsat

bu var mesela begendigim...
1 hafta 10 gün önce 42k idi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X5T kullanıyorum, çok memnunum. Fiyatından bağımsız şiddetle tavsiye ederim.
Hangi model hocam c2 olanı mı?

beyler bu modele ne diyorsunuz ? biraz düsük tabi gamegaraj laptoba göre
Abicim bu paraya 4050 laptop alınır mı ya? Ertesi gün 23 e satamazsın ikinci el olarak. Al şunu mis gibi ya:

Abicim bu paraya 4050 laptop alınır mı ya? Ertesi gün 23 e satamazsın ikinci el olarak. Al şunu mis gibi ya:

Erazer laptop alıp iade etmiş biri olarak, Deputy P60 kasa 90-100 derece + inanılmaz sesli çalışıyordu. Bu nasıldır bilmem ama tam bir macera olur.

Erazer laptop alıp iade etmiş biri olarak, Deputy P60 kasa 90-100 derece + inanılmaz sesli çalışıyordu. Bu nasıldır bilmem ama tam bir macera olur.
Bir kaç inceleme videosu vardır herhalde öyle bahsettiğin gibi absürt sıcaklık ve kötü soğutma yoksa bence f/p ürünü. Ben bakacaktım da şu anda girilmiyor youtube'a falan. Evet sene olmuş 2025 hala vpn kullanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri