Aynen öyle. Ben bile 50 lira kaybedince sanki fakir kalmışım gibi 1 hafta boyunca uyuyamıyorum. O kadar para kaybettim ki 10 lira bile benim önemlidaha elimize gecmeden kestikleri paralar bir kac gunluk yevmiye parasi ciddili bunlarin dusurulmesi gerek %2 bile cok fazla gozukmesede yuksek hacimli islem yapan insanlarin canini yakiyor
tarziniza saygi duyuyorum lutfen alinmayin ama o siteler canimi asiri yakti, hizli satilsin diye eldiveni ilana koydum sadece satistan kestikleri para 11.800 TL civari idiTek seferde çek gitsin vergi alacaklarını sanmam ekstra bynogame ve gamesatista itemleri satarken ucuz yada pahalı ekstra vergi dilimine girdiğini görmedim bankaya tirink diye yatıyor satışlarım
Bize sat sistemi ile satmayı denediğinde eline net ne kadar geçiyor baktın mı gamesatis ve bynogame de? Biliyorum fiyatları öldürüyorlar değerinin altında alıyorlar sürekli.tarziniza saygi duyuyorum lutfen alinmayin ama o siteler canimi asiri yakti, hizli satilsin diye eldiveni ilana koydum sadece satistan kestikleri para 11.800 TL civari idi
onlara bakmadim surekli ama kullandigim unlu sitelerde ayni steam gibi "Buy Order" yani baskasinin o item icin onceden olusturdugu siparis fiyati olur ornegin 500 dolarlik bir iteme 495 dolarlik siparis verir siz 495 dolar veya altina sattiginiz an satilir para size gelir, hesapladigim 375K bu yontemle hesaplandi yani "En kotu durumda 5 dakika icinde tum envanterimi satayim" senaryosuBize sat sistemi ile satmayı denediğinde eline net ne kadar geçiyor baktın mı gamesatis ve bynogame de? Biliyorum fiyatları öldürüyorlar değerinin altında alıyorlar sürekli.
Anladım birde bir şansınızı deneyin bynogame ve gamesatis maksat kendileri envanterinizi kaça alıyor bakmanız o kadar belki iyi fiyat verilir bazen iyi fiyat verdikleri oluyor ama çok nadir açıkçası maksat kontrol etmenizonlara bakmadim surekli ama kullandigim unlu sitelerde ayni steam gibi "Buy Order" yani baskasinin o item icin onceden olusturdugu siparis fiyati olur ornegin 500 dolarlik bir iteme 495 dolarlik siparis verir siz 495 dolar veya altina sattiginiz an satilir para size gelir, hesapladigim 375K bu yontemle hesaplandi yani "En kotu durumda 5 dakika icinde tum envanterimi satayim" senaryosu
Kelebek p1 varsa float değeri ve piyasanın ne kadar altına bırakabilirsiniz onu öğrenmek isterim.Doppler phase 1 modeli bicaklarin neredeyse hepsi var , m4a1-blue phospor+red hot tarzi ama maalesef suanlik kararsizim ailem "oglum bosver destek olmana gerek yok " diyor sanirim biraz daha elde tutacagim zaten oyunda kullanmiyorum steam vitrini olarak duruyorlar high end olanlar ise depoda veya ilanda.
evet hocam ama bu dedigim nakit satis fiyati steam price olarak 550-560 civari idi sanirsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet bu islemde bile 600-700 tl kesinti odedim icim cizladi