🔥İndirim 🔥Günsan Wi-Fi Kontrollü Akım Korumalı Akıllı Priz 217TL🔥

beyler akım korumalı priz dediğin koruma sağlar ne olduğu belirsiz piyasa malı kalitesindeki bi ürün, ben bu ürünleri satıyorum sattığım markalar : APC schneider - Tunçmatik - Dotvolt kalite sıralamasınıda ona göre yazdım korumak için aldığınız ürün dandik olursa almanızın bir anlamı kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya kafanmı iyi adama yanlış bilgiler verme akım korumalı priz hakkında ne biliyonda öyle bişi yazıyorsun adama bütün tesisatı patlattırcaksın

buna coklu priz taksam ve coklu prize de 2 adet pc ve 2 adet monitor taksam sorun olur mu?
sakın öyle bişi yapma öyle bişi yapıcaksan 5 li akım koruması alman lazım her priz 1 cihazı korur

bunu buzdolabinda kullaniyim o halde. 5'li f/p oneriniz var mi?
dostum alıcaksan kaliteli bişi apc nin ürünlerini al schneider apc ksımında akım korumalı priz bölümünden çekildi en kalitelisi o ama internetten bulabilirsin , ona alternatif kendi evimde kullandığımda tunçmatik var çalıştığım firmada satıyoruz linkini atıyorum

dostum alıcaksan kaliteli bişi apc nin ürünlerini al schneider apc ksımında akım korumalı priz bölümünden çekildi en kalitelisi o ama internetten bulabilirsin , ona alternatif kendi evimde kullandığımda tunçmatik var çalıştığım firmada satıyoruz linkini atıyorum
Bu prizin üstüne tuncmatiğinkini taksam sorun olur mu?
2 monitör+ kasa+hoparlör var.

beyler akım korumalı priz dediğin koruma sağlar ne olduğu belirsiz piyasa malı kalitesindeki bi ürün, ben bu ürünleri satıyorum sattığım markalar : APC schneider - Tunçmatik - Dotvolt kalite sıralamasınıda ona göre yazdım korumak için aldığınız ürün dandik olursa almanızın bir anlamı kalmıyor

ya kafanmı iyi adama yanlış bilgiler verme akım korumalı priz hakkında ne biliyonda öyle bişi yazıyorsun adama bütün tesisatı patlattırcaksın

sakın öyle bişi yapma öyle bişi yapıcaksan 5 li akım koruması alman lazım her priz 1 cihazı korur
bu akım korumalı prizler şehir efsanesi geliyor bana. evde 2 pc var. eski pc inatla doğrudan duvarda prize bağlı 1.5yıldır daha psu yakmayı başaramadım. :)
o yüzden marka olsun, olmasın wifi vb özellikleri için konu da ürün alınabilir. sözde akım korumalı priz olarak benim beğendim marka cata olabilir.

bu akım korumalı prizler şehir efsanesi geliyor bana. evde 2 pc var. eski pc inatla doğrudan duvarda prize bağlı 1.5yıldır daha psu yakmayı başaramadım. :)
o yüzden marka olsun, olmasın wifi vb özellikleri için konu da ürün alınabilir. sözde akım korumalı priz olarak benim beğendim marka cata olabilir.
Bana da öyle geliyor. 🤷‍♂️

ama bu attığınız kabloda da bir tane akım koruma var ve 5'li prize bağlanıyor içinden. arkadasın yaptıgı kurulumdan farkı yok ki. biraz reklam gibi geldi bana

buna coklu priz taksam ve coklu prize de 2 adet pc ve 2 adet monitor taksam sorun olur mu?
Cahil arkadaşları dinleme. Ürün 16 amper 3600w destekliyor bilgiyarın sürekli 1000w çekse 3 tane bile bağlayabilirsin monitörünlerinde dahil hiç bir sorun olmaz aşırı gerilimde sistem kendini kapatacaktır merak etme gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Bu prizin üstüne tuncmatiğinkini taksam sorun olur mu?
2 monitör+ kasa+hoparlör var.
rahat kullanabilirsin sorun olmaz

bende uzun zaman boyunca akım korumasız kullandım sonra kendi çalıştığım şirkette satınca ekstra güvenlik için aldım, cata piyasa malının altında bir kaliteye sahip onu hiç kullanmanı önermem hatta aldığın ürünün fiyatını beğenmezsen üzerindeki kodu cata fiyat listesinden bakıp %60 iskonto yaparsın + kdv ekleyince sana pahalıyamı gelmiş ucuzamı gelmiş anliyaiblrsin

ama bu attığınız kabloda da bir tane akım koruma var ve 5'li prize bağlanıyor içinden. arkadasın yaptıgı kurulumdan farkı yok ki. biraz reklam gibi geldi bana
reklam değil ben satıyorum calıstıgım firmada evimdede kullanıyorum gidipde 1 prize bağlayıp cogaltma yapılamaz ama her bir priz yuvası bir cihaz için üretiliyor üretici firmanın paylaştığı bilgiyi ben size aktardım bunu schneider apc ve tunçmatik 2 side söylüyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı üründen 2 tane sepete ekleyin. Ek olarak 75 tl indirim kuponu gözükecek. Onu düşünce kargo ücretsiz son fiyat 360 TL oluyor. Tanesi 180 e geliyor.

Geri