valla kanka bu güzelmiş ya koçtaştaki de bana çok büyük geldi görseli bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve senin aldığın masanın demirleri daha güvenilir sağlam duruyor hacimsel olarak bilemedim.
5m RGB şerit yollayayim o zamanKlavyeye ihtiyacım yok agam özel gelebilirsin.
Hayırlı olsun,Elim titriyor yanlış link koydum. Eğer işlerim yolunda giderse forumdan 10 kişiye 100 tl göndereceğim. Hayırlı olsun diyip mesaj atmak yeterli.
koçtaşta iade sorunu var almıyorlar hiçbir şekilde. dün motoru bozuk vantilatör geldi iade talebim rededilmiş kargo kodu bile vermiyorlar. bilginiz olsunValla hocam aldım koçtaştaki raflı olanı ama inşallah sorun olmaz büyük diye hoş geldi gözüme, tahmini kargolama 10 eylül diyor bu arada. Amazonda ki de minancık yav ondan almadım.
Yok. Siteye girince önüme atmıştı.@Perfectshot06 geçen indirim kodu uazmıştın. Var mı şu an? 2800'e gelse şu an alırım
Bu indirimin üstüne kod ekleniyoe mu bilmiyorum. 100 lira kupon var da kullanamadımYok. Siteye girince önüme atmıştı.
Koçtaş satıcılı ürünlerde geçerli yazıyordu bendeBu indirimin üstüne kod ekleniyoe mu bilmiyorum. 100 lira kupon var da kullanamadım
Niye sıkıntıya girdin ki. 100₺'yi de anlamadım da neyseArkadaşlar iki kişiye gönderdim şimdilik. Hafif sıkıntıya girdim. Gece devam.
Alt 3000 olacak şekilde 500 gelse G.O.A.TKoçtaş satıcılı ürünlerde geçerli yazıyordu bende