NØTNAMÆS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklıbilemiyorum hocam
2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklıbilemiyorum hocam
2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklı
sizce hocam2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklı
oynarmıyım bilemiyorum oyunu satın aldım ama derslere yoğunum oynamakta istiyorum sidestick var ama oynatabilecek ve yaralı ileriye dönük istiyorum performanslısizce hocam
performans arıyorsan 2. el laptop alsizce hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynarmıyım bilemiyorum oyunu satın aldım ama derslere yoğunum oynamakta istiyorum sidestick var ama oynatabilecek ve yaralı ileriye dönük istiyorum performanslı
yok hocam sıfır arıyorumperformans arıyorsan 2. el laptop al
örnek olarak attım 8gb ekran kartı kasa da iyi
ozaman kasa uzun ömür içinyok hocam sıfır arıyorum
üniversite için kolay olmaz oda hocam o sistem kaldırmazmı laptopozaman kasa uzun ömür için
24 e zorüniversite için kolay olmaz oda hocam o sistem kaldırmazmı laptop
sizin attığınız24 e zor
sıfır attığım o oyunu açıyor oynatır 60 sabit dlss ile 2. el attığım bariz daha güçlüsizin attığınız
siz olsanız napardınız çok kararsızım zaten günün çoğu ders olduğu için haftada 1 gün girerimsıfır attığım o oyunu açıyor oynatır 60 sabit dlss ile 2. el attığım bariz daha güçlü
ben olsam 2 seneryodan giderim haftaada 1 ise 3050 yeterli ama uzun ömürlü olmaz 2 ise kasamı satar 4 yıl idare edecek laptoplar 40 dan başlıyor 2. el olarak temiz bulamazsan para yanar minimum 4060 mantıklı bu devirde kasanı satıp 4060 lı alman iyi olursiz olsanız napardınız çok kararsızım zaten günün çoğu ders olduğu için haftada 1 gün girerim
peki kasayı 22k ya alıp ilerde daha pahalı olur mu piyasası düzgün laptop içinben olsam 2 seneryodan giderim haftaada 1 ise 3050 yeterli ama uzun ömürlü olmaz 2 ise kasamı satar 4 yıl idare edecek laptoplar 40 dan başlıyor 2. el olarak temiz bulamazsan para yanar minimum 4060 mantıklı bu devirde kasanı satıp 4060 lı alman iyi olur
zarara girersin kasa 25 olursa laptop 2x olurpeki kasayı 22k ya alıp ilerde daha pahalı olur mu piyasası düzgün laptop için