Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
arkadaşlar açıkçası hiçbir nvidia özelliğini zorunda kalmadıkça kullancağımı düşünmüyorum. gerekirse amd'deki muhadillerini kullanırım . yani aslında 9070 XT tam benlik kart F/P açıdan. ama işte şu wattmandır "Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfadır falan aklımda çok soru işareti var. gerek var mı cidden aradaki farka? ya da 9000 serisinde wattman falan devam ediyor mu?

9070 XT al ama kolayca iade edebileceğin bir yer olsun, örneğin Amazon gibi. Sıkıntı çıkma olasılığı fazla malum.

9070 XT al ama kolayca iade edebileceğin bir yer olsun, örneğin Amazon gibi. Sıkıntı çıkma olasılığı fazla malum.
en mantıklı asus prime gördüm pckolikte 34k ne kadar sıkıntı çıkarır bilmiyorum iade politikaları nasıl

WattMan eskide kaldı. sadece oyunsa 9070 XT

Bence "9K fazla ver" diyen adamdan farkı isteyebilirsin. AMD tarafında şu an tek dezavantaj FSR4 resmi olarak bir çok oyunda yok. Fakat geçenlerde AMD FSR4 için kaynak kodları "sızdırdı". Yani önümüzdeki süreçte bir çok eski yeni oyuna modcular tarafından sağlanabilir.

Bence "9K fazla ver" diyen adamdan farkı isteyebilirsin. AMD tarafında şu an tek dezavantaj FSR4 resmi olarak bir çok oyunda yok. Fakat geçenlerde AMD FSR4 için kaynak kodları "sızdırdı". Yani önümüzdeki süreçte bir çok eski yeni oyuna modcular tarafından sağlanabilir.
gayet güçlü kartlar ikisi de zaten. oynadığım oyunlar o kadar ağır değil ama modlar ağırlaştırıyor aynı zamanda da ileride upgrade ile uğraşmamak için güçlü bir şey olsun dedim yani fsr a pek gerek yok bence. saf kas gücü bana yeter kartın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı soruyla boğuşuyorum 3 gündür :peeposad2:
ah nvidia çıkar şu kartı 36'dan en düşük direkt alalım

arkadaşlar açıkçası hiçbir nvidia özelliğini zorunda kalmadıkça kullancağımı düşünmüyorum. gerekirse amd'deki muhadillerini kullanırım . yani aslında 9070 XT tam benlik kart F/P açıdan. ama işte şu wattmandır "Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfadır falan aklımda çok soru işareti var. gerek var mı cidden aradaki farka? ya da 9000 serisinde wattman falan devam ediyor mu?
Hocam RX 7900XT kullandım RTX 5080 EXG Ekran kartıma geçmeden önce oyunlarda hiç bir çökme veya watman hataları ile karşılaşmadım AFMF açıp keyifime bakıyodum.
9070XT'de yemezsin.

gayet güçlü kartlar ikisi de zaten. oynadığım oyunlar o kadar ağır değil ama modlar ağırlaştırıyor aynı zamanda da ileride upgrade ile uğraşmamak için güçlü bir şey olsun dedim yani fsr a pek gerek yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ah nvidia çıkar şu kartı 36'dan en düşük direkt alalım
Eğer FSR, DLSS olmasa, bugün hiçbir oyun kas gücüyle düzgün performans vermez. O yüzden ekran kartı alırken bunu mecbur düşünmek zorundasın.

Eğer FSR, DLSS olmasa, bugün hiçbir oyun kas gücüyle düzgün performans vermez. O yüzden ekran kartı alırken bunu mecbur düşünmek zorundasın.
sıkıntı şu, oynadığım oyunlarda ne dlss var ne fsr var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri