Xiaomi ax3000t nasildir

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba xiaomi ax3000t cihazini satin aldim cihazın kutusunu dahi açmadım neden diyenler olursa cihazın çekim gücü iyi mi tam olarak şöyle yapicam benim bir üst katımda tam olduğum odada konumda sadece bir üst katimda ana wifi var 1000megabit telefondan baktığımda 5g de 500+ dowland ve 4ms değerleri aliyorum bu cihazda daha yüksek değerleri gorurum diye düşünüyorum assagi yukarı böyle olur yani kararlı bir bağlantı sunar mi bana şunuda belirtmiş olayım cihazın bağlantısını yukarı kattan assagi kata kablosuz şekilde yapicam ondan sonra cihazin ethernet portundan masaüstü bilgisayarıma aktaracağım sizce nasildir dedigim gibi değerler nasıl olur ona göre 1800tlm boşa gitmesin isterim öneriniz nedir kaliteli cihaz mi ?

Aşağı kabloyla cekersen faydası olur yoksa zaten duvardan kaynakli menzille alakali 500 alırsın neyine yetmiyor oda ayri mesele

Aşağı kabloyla cekersen faydası olur yoksa zaten duvardan kaynakli menzille alakali 500 alırsın neyine yetmiyor oda ayri mesele
Hocam yetmiyor demedim ki :D kararlı bir bağlantı sunar mi dedigim koşullarda ona göre cihazın kurulumunu yapacağım sizce iyi bir cihaz mi zaten dediğim gibi telefon tamamen o amaç için uretilmememesine rağmen anteni olmamasına rağmen 500+ dowland alıyor sonuçta o cihaza o kadar para verip aynı almak mesele değil ama ister istemez daha yüksek değerleri beklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo çekme şansım olsa o cihaza direkt hiç ihtiyaç duymam hocam :/

Ülkedeki daha yüksek rakamın daha fazla çekeceği kanısnı bir an önce düzeltmeliyiz.
Cihazlar üzerindeki değerler toplam kablosuz sunabileceği bant genişliğidir. Aynı anda çoklu kullanımda sana daha fazla data aktarımını sağlamaktır.
Elindeki telefın 433 mbps destekliyorsa alacağın yine pratikte onun %75-90 arası kadardır. Diğer cihazının da onun yetkinliği kadardır yine. Mesafe olarak değişesen çok bir şey olmayacak. Sonradan uygulanan açık kaynak kod yazılım ile anten değerlerini yükseltebilen durumlar haricinde piyasada olan tüm marka model cihazlar Avrupa regulasyonları dahilinde ülkemize giriş yapabilir ve satılabilir.

Ülkedeki daha yüksek rakamın daha fazla çekeceği kanısnı bir an önce düzeltmeliyiz.
Cihazlar üzerindeki değerler toplam kablosuz sunabileceği bant genişliğidir. Aynı anda çoklu kullanımda sana daha fazla data aktarımını sağlamaktır.
Elindeki telefın 433 mbps destekliyorsa alacağın yine pratikte onun %75-90 arası kadardır. Diğer cihazının da onun yetkinliği kadardır yine. Mesafe olarak değişesen çok bir şey olmayacak. Sonradan uygulanan açık kaynak kod yazılım ile anten değerlerini yükseltebilen durumlar haricinde piyasada olan tüm marka model cihazlar Avrupa regulasyonları dahilinde ülkemize giriş yapabilir ve satılabilir.
Hocam Ben ondan bahsetmiyorum biliyorum ki 5g de desteklediği Maximum gigabit 2bin küsür Benim bahsettiğim durum Sonuçta telefonda 500+ dowland ve 4ms görüyorsam
O cihaz tamamen o görev için daha yüksek değerler almalıyım diye düşünüyorum

Hocam Ben ondan bahsetmiyorum biliyorum ki 5g de desteklediği Maximum gigabit 2bin küsür Benim bahsettiğim durum Sonuçta telefonda 500+ dowland ve 4ms görüyorsam
O cihaz tamamen o görev için daha yüksek değerler almalıyım diye düşünüyorum
Söylediğiniz şeylerin daha çok konumlandırma, mesafe, engeller, çevresel sinyal etkenleri ile alakalı. Cihazın wi-fi yayım kalitesi, işlemci gücü gibi etkenler de sonraki aşamada.

Söylediğiniz şeylerin daha çok konumlandırma, mesafe, engeller, çevresel sinyal etkenleri ile alakalı. Cihazın wi-fi yayım kalitesi, işlemci gücü gibi etkenler de sonraki aşamada.
Eyw hocam üzmez diye düşünüyorum arada toplasan 7 8 metre yukarıda wifi 1 tavan var birde uzecegini sanmıyorum da en büyük? OpenWrt nasıl yapabilirim çok uzun işmiş gibi geliyor bana uğraşmakta istemiyorum o kadar

Altı üstü değiniz 7-8 metre ev için ortamda ciddi engel demek.
Ayrıca tavan-taban beton farkı ile wi-fi cihazların dikey sinyal yayılımının yataya nazaran daha düşük olduğunu düşünürsek, umarım istediğiniz gibi olur.

Bazı nesnelerin sinyal üzerindeki kayıpları için tablo.
1756972781193.webp

Ayrıca tavan-taban beton farkı ile wi-fi cihazların dikey sinyal yayılımının yataya nazaran daha düşük olduğunu düşünürsek, umarım istediğiniz gibi olur.

Alıntıyı görüntüle
Hocam beni üzmeyin vallahi ya inşallah umduğum gibi olur :/

Ax3000T OpenWRT hatta KeeneticOS'ta kurulabiliyor diye hatırlıyorum. Versiyon karıştırmıyorsam. Siz ekstra özellik ve yazılım kazandırır. Openwrt'de regulasyon dışı anten gücünü filan açabiliyorsunuz muhtemelen. Çiçek solduruyor ama siz bilirsiniz tabi. Kurulumu için çeşitli sitelerde anlatım mevcuttur.

Alıntıyı görüntüle
Hocam çok olu değerler almam değil mi valla aklım karıştı gidip 1000megabit internetten 850 vermesini beklemiyorum ama bi 500 falan gelse iyi olur çok sıkıntı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ax3000T OpenWRT hatta KeeneticOS'ta kurulabiliyor diye hatırlıyorum. Versiyon karıştırmıyorsam. Siz ekstra özellik ve yazılım kazandırır. Openwrt'de regulasyon dışı anten gücünü filan açabiliyorsunuz muhtemelen. Çiçek solduruyor ama siz bilirsiniz tabi. Kurulumu için çeşitli sitelerde anlatım mevcuttur.
Paylaşma şansınız varmi hocam ?

Geri