Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Hiçbi sorun yaşamadım diyorsunuz da yaklaşık 20 25 gün herkesin interneti problemliydi zaten nasıl yaşamadınız ? Şuanda da paket kaybı + bazı saatlerde internet kesilmesi sorunu var.
Aktif kullanıyorum günlerdir öyle bir problemim yok ddos yediğinde bi yoktu o kadar :)

Aktif kullanıyorum günlerdir öyle bir problemim yok ddos yediğinde bi yoktu o kadar :)
Hergün gece + günün belli saatlerinde internet gidiyor ha modemi yeni açmışsın dersin diye bak modemin çalışma süresini de attım sana. Telekom kaynaklı bölgede çalışma da yok hani bi bende olsa sıkıntı neyse de ben 3 farklı noktaya bakarak bu yorumu ypıyorum sende sorun yoksa ne mutlu.

Ama ben 2 aydır kullanıyorum illallah ettirdi gıbırnete geçeceğim.

Ekler

• IMG_20250904_040514.webp
    IMG_20250904_040514.webp
    43 KB · Hit: 18
Hergün gece + günün belli saatlerinde internet gidiyor ha modemi yeni açmışsın dersin diye bak modemin çalışma süresini de attım sana. Telekom kaynaklı bölgede çalışma da yok hani bi bende olsa sıkıntı neyse de ben 3 farklı noktaya bakarak bu yorumu ypıyorum sende sorun yoksa ne mutlu.

Ama ben 2 aydır kullanıyorum illallah ettirdi gıbırnete geçeceğim.
bölgeye baglı olarak gıbırnetide pek önermem

bölgeye baglı olarak gıbırnetide pek önermem
Ben 3 ay kullandım kablo sıkıntılıyken paket kaybı vs gibi sorunlar vardı ama kablodandır dedim bidaha dener miyim bilmiyorum ama netspeed garanti bırakacağım yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri