Macbook Air M2 13.3 Inç 16/256 29499,00 TL

Reaksiyon skoru
155
Herkese merhaba.

Hepsiburada üzerinde gezerken fark ettim. 32999,00 TL'ye satılan macbook air'ler için 3500 TL kupon tanımlamışlar. Üstelik satıcı hepsiburada ve

---
Kusura bakmayın ilk mesajı güncelliyorum. Kupon her kullanıcıya farklı farklı şekilde sunulmuş veya hiç sunulmamış. Kupon ile 27999 liraya alabilen bir arkadaşımız da var. Bende kupon 3500 gözüktü ve çektim hemen ama diğer hesaplarıma baktım kupon yok. O yüzden indirim konusu iptal. Hesaplarınızı kontrol edin bir kupon gelirse 30 bin lira altına mutlaka değerlendirin.

---

Hepsiburada Premium kartınız varsa 9 taksit de var. Bu haliyle piyasaya göre rekabetçi bir fiyat, özellikle amazon kaç gündür 8/256 modeli fırsat diye 30.000 TL'ye satmaya çalışıyor. Üründe ne ram ne de ssd yükseltmesi yapılabiliyor fakat ssd işi yine harici cihazlarla çözülebilir, 16 ram'li cihazın bu fiyata olması iyi.

Kampanya tüm renklerde, Hepsiburada satıcısı seçili olduğunda aktif oluyor.

23.59'a kadar vakit var.

Uzay Grisi

Yıldız Işığı

Gümüş

Gece Yarısı

Son düzenleme:
Bu fiyatta daha iyi bir productivity cihazı yok, üstelik 9 taksit şahane.

3500 kupon yok bende hocam

13.3 İnç ekran küçücük bir şey. Millet 4K monitör peşinde. Tablet gibi bir şey bu.

3500 kupon yok bende hocam
Hocam hesaba giriş yapmayı deneyin giriş yapmayınca gözükmüyor. Sadece mobilden gözüküyor da olabilir. Ben az önce satın alabildim. Son olarak satıcının Hepsiburada olduğundan emin olun.

Hepsiburada 40000 kullanımla sınırlamış ama bi gecede o kadar satamazlar.

Hocam hesaba giriş yapmayı deneyin giriş yapmayınca gözükmüyor. Sadece mobilden gözüküyor da olabilir. Ben az önce satın alabildim. Son olarak satıcının Hepsiburada olduğundan emin olun.

Hepsiburada 40000 kullanımla sınırlamış ama bi gecede o kadar satamazlar.
Hocam diğer hesabıma girdim ona 5000 tl kupon gelmiş 27.999 a geliyor şuan

13.3 İnç ekran küçücük bir şey. Millet 4K monitör peşinde. Tablet gibi bir şey bu.
Kullanım alanları farklı hocam. Bu cihaz gündelik işlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz, bunu yaparken de iyi bir ekran - hoparlör - pil süresi ve taşınabilirlik sunuyor. Muadili pili "iyi" denen windows cihazlar aşağı yukarı bu cihazın yarısı kadar pil ömrü verebiliyor.

27.999 a geliyo ya iyi fiyat ama world kart yok :(

iki bin lirada visa premium kartla alışveriş yapınca vermesi lazım 25999a gelir.
30 bin lira üstüne 2000 tl verdiği için geçmiyor.

Şuan fark ettiğim üzere her hesaba farklı kupon vermiş veya verrmemiş o yüzden konu sabit 29499 TL değil. Eğer 28 bin liraya falan alma şansınız varsa kaçırmayın derim.

Kupon falan gözükmüyor visa indirim ile 31000 oluyor
Kusura bakmayın ilk mesajı güncelliyorum. Kupon her kullanıcıya farklı farklı şekilde sunulmuş veya hiç sunulmamış. Kupon ile 27999 liraya alabilen bir arkadaşımız da var. Bende kupon 3500 gözüktü ve çektim hemen ama diğer hesaplarıma baktım kupon yok. O yüzden indirim konusu iptal.

Geri