sistem nasıl alınır mı sizce
PSU bomba işlemci soğutucu kötü anakart giriş seviyesi.
Buyrun daha iyisi anakartı b650 yapın kasayı da vento çok daha iyidir ama işlemci soğutucu seçeneği az sitede onu da gelince siz temin edip değiştirirseniz daha iyi olur.
hocam itopyada axess karta peşin fiyatına 5 taksit var o yüzden mantıklı gelmişti ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtimBuyrun daha iyisi anakartı b650 yapın kasayı da vento çok daha iyidir ama işlemci soğutucu seçeneği az sitede onu da gelince siz temin edip değiştirirseniz daha iyi olur.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE önerebilirim kule tipi olarak.
Yarın incehesap gaming gecesini bekleyin iyi sistem düşebilir.değerli yorumlarınız için teşekkürler , F/p sistem beklemeye devam edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam itopyada axess karta peşin fiyatına 5 taksit var o yüzden mantıklı gelmişti ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim
tamamdır hocam , takip edeceğim teşekkür ederim .Yarın incehesap gaming gecesini bekleyin iyi sistem düşebilir.
Bunu al kaçırma.tamamdır hocam , takip edeceğim teşekkür ederim .
Bu benim de karşıma çıktı fakat DDR4 sistem bu. Dezavantajlı olmaz mı?Bunu al kaçırma.
INTEL I5 14400F - RTX4070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX4070 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci ddr5 anakartlara da uyumlu ilerde DDR5 geçebilirsen ram ve anakart değiştir yeter ddr4 diyede alınmaz değil.Bu benim de karşıma çıktı fakat DDR4 sistem bu. Dezavantajlı olmaz mı?