Shein indirimli ürünler

hocam tavsiyeler için teşekkürler bende bir tane type c kablo düşünüyorum ekranlı olanlarıdan 240w veya 120w birde 20w şarj başı var hem type c hemde type a soketli bence baya mantıklı çok ucuza geliyor birde kendi mağazası yani ürünün problem olacağını sanmıyorum telefon şarj etmek vb ıvır zıvır lazım gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bilginiz var mı ben bazı siparişleri önceki ayın sonuna doğru birde yeni ay başında verdim acaba aylık 5 kota olayı bana patlar mı tecrübesi olan var mıdır acaba?
Bende bakayım banada şarj cihazı lazım.

2 gün oldu sipariş vereli fiyatı aşırı uygun bilindik kaliteli marka dediği verileri verecektir
almıştım bende kaliteli marka diyince kullanıyorsunujz sandım hocam hakkında fazla yorumda var denilen değeri vermiyor diye bu shine üzerinden 5 siparişim oldu aldık birşeyler ama valla hayırlısı artık.

almıştım bende kaliteli marka diyince kullanıyorsunujz sandım hocam hakkında fazla yorumda var denilen değeri vermiyor diye bu shine üzerinden 5 siparişim oldu aldık birşeyler ama valla hayırlısı artık.
verilen fiyatı göz önünde bulundurduğumuzda problem yaratmaz eğer öyle bir durum varsa 10 siparişi geçti benim de sorunsuz gelseler hayırlısıyla

Bı tane dawn almistim edc promu daha iyidir castormu hangisini alsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri