🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.888₺

Aktif kullanıyorum fiyatına göre güzel cihaz.

Temmuzdan beri kullanıyorum evet va panel ve güneşte yansıma problemi var ama ghosting düşük, smearing ise biraz hissettiriyor. Philips samsung sonydeki panel kalitesini beklemeyin qled yazıyor diye. Arayüzü akıcı, browser kullanımı rahat. Fiyat performans olarak benzersiz. Tv ünitesine sığsaydı 65” alacaktım aralarında 3000 civarı fark vardı altı üstü.

Dostlar ürünü tamamen Ekran yansıtma için almak istiyorum. Ekran yansıtmada kablolu/kablosuz donma kasma vs. yaşanır mı? Bazı TV'lerde airplay özelliği olunca bu yansıtma olayı daha iyi oluyor diyorlar. Aydınlatabilir mi bilen biri?

HDR filmlerde iyi bir deneyim verir mi kontrast oranı nasıl bunun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk doygunluğu vesayre

2 gün önce 15999a aldım. Fiyat farkını nasıl alacağız. Ürün daha gelmedi. İade de edebilirim.
Tereddütlerim var. Va panel, ghosting falan olursa diye.
Sizce iade edeyim mi kargodan

Son düzenleme:
2 gün önce 15999a aldım. Fiyat farkını nasıl alacağız. Ürün daha gelmedi. İade de edebilirim.
Tereddütlerim var. Va panel, gosting falan olursa diye.
Size iade edeyim mi kargodan
yeniden sipariş verip yeni geleni kargodan iade mi ne ediyorsun, eski olanı kullanabilirsin gibi bir durum vardı hocam öyle bir şey yapıyorlardı ama unuttum onu.

Aldım fiyatı gayet güzel. Salondaki 2020 model 50 inch regal tv'yi değiştirmek istiyordum güzel oldu.

Kararsızım alsam mi 2011 de aldığımız sony led tvyi kullanıyoruz Android box aldim bi tane tamam. 11 sene önceki TV mesela hala kullanılabilir ancak baska teknolojiler çok fazla geliştiği için kullanılmıyor

Parlaklığı 200 nitmiş arkadaşlar hatta köşelere doğru 150 lere düşüyormuş DH nin videosundaki adam söylüyor yani HDR deneyimi veremez bu fakat fiyatı çok uygun değerlendirmek isteyen değerlendirsin beni cezbetmedi

PP'yi görünce çok korktum, meğersem yakından bakmamışım

Kararsızım alsam mi 2011 de aldığımız sony led tvyi kullanıyoruz Android box aldim bi tane tamam. 11 sene önceki TV mesela hala kullanılabilir ancak baska teknolojiler çok fazla geliştiği için kullanılmıyor
Bizde 2010'larda aldığımız sony lcd tvyi kullanıyoruz, 30sn 1dk sürede açılıyor artık. Hala taş gibi sony kalitesi ama yeni bir cihaz alma vakti geldi gibi. 40 inç kocaman çerçeveli sony tvnin çıktığı yere sığarmı sizce bu cihaz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri