Öneri TÜRKNET LOGO SİTE TASARIMI VE KAMPANYA GÜNCELLEMESİ

Bu yeniliklere ek olarak TT altyapisinda 1000 megabit hizmeti açması lazımdı.

Bu yeniliklere ek olarak TT altyapisinda 1000 megabit hizmeti açması lazımdı.
benim turknetten kaynaklı değil telekom gavurundan kaynaklı pek ihtimal vermiyordum ona

ben uzun vade fiber planlarının biraz daha hızlanacağını düşünüyorum bu firmanın
Türkiyenin her yerine fiber döşemektense
SOCAR ile yaptıkları anlaşma ile socar alt yapısının olduğu bölgede çok daha yeni hizmetler sunmaya başlayacaklar
geri kalan bölgelere de kendileri daha fazla odaklanacaklar

elbetteki burası Türkiye umut dünyası
umut ettiğimiz her şey olmıyor ama

eğer yakın zamanda gerek yönetimsel gerek siyasi çatışmalar kaynaklı (olur mu olmaz mı bu firmanın siyasi çatışma ile bir ilişiği olrur mu bilemem)
gerek finansal çok kötü bir durum yaşanmazsa

fiber hizmetlerini daha da hızlı yayacaklarını düşünüyorum

bide arkadaşlar tt'den turknet'e geçişlerde tt hizmet numarası 178 ile başlıyorsa bazı sıkıntılar yaşanabiliyormuş.(yeniden kurulum vs.) bu sorun gerçek mi bilen var mı? (fiber kullanıyorum.)

Son düzenleme:
bide arkadaşlar tt'den turknet'e geçişlerde tt hizmet numarası 178 ile başlıyorsa bazı sıkıntılar yaşanabiliyormuş.(yeniden kurulum vs.) bu sorun gerçek mi bilen var mı?
net bir bilgim yok
ama telekomdan turknete sıkıntısız geçen tanıdıklarım var
bu konuda müşteri temsilcileri yarcımcı olur

Hocam ben 1,5 aydır ŞokNet kullanıyorum, taahutsuz olduğu için cayma bedeli yok ancak diğer operatörleri aradigimda (turknet, netspeed vs.) BTK’nın belirlemis olduğu kurallara göre mevcut operatörde 3 ay dolmadan başka İSS geçişi yapamazmışım. Bu sacmalik ne böyle? Ben zaten şokneti biraz deneyeyim, memnun kalmazsam başka iss geçiş yapayım diye denedim. Bu çok saçma değil mi? Olurda 3 aydan önce ise değiştirmem durumunda geçiş yapamayacaklarını, başka porttan yeni abonelik açabileceklerini söylediler. Bunun içinde ekstradan 1k kadar kurulum ücreti istiyorlar. Ama TT’yi aradığımda istediğim gibi ücretsiz geçiş yapabileceğimi söylüyorlar 3 ay dolmasına gerek kalmadan ve kurulum ücreti gerektirmeden. Ne bu böyle? Kafam karıştı

Hocam ben 1,5 aydır ŞokNet kullanıyorum, taahutsuz olduğu için cayma bedeli yok ancak diğer operatörleri aradigimda (turknet, netspeed vs.) BTK’nın belirlemis olduğu kurallara göre mevcut operatörde 3 ay dolmadan başka İSS geçişi yapamazmışım. Bu sacmalik ne böyle? Ben zaten şokneti biraz deneyeyim, memnun kalmazsam başka iss geçiş yapayım diye denedim. Bu çok saçma değil mi? Olurda 3 aydan önce ise değiştirmem durumunda geçiş yapamayacaklarını, başka porttan yeni abonelik açabileceklerini söylediler. Bunun içinde ekstradan 1k kadar kurulum ücreti istiyorlar. Ama TT’yi aradığımda istediğim gibi ücretsiz geçiş yapabileceğimi söylüyorlar 3 ay dolmasına gerek kalmadan ve kurulum ücreti gerektirmeden. Ne bu böyle? Kafam karıştı
türk telekoma geçersen taahütlü mü geçeceksin

Valla kampanyasını vs bilmem, şuan gigafiber kullanıyorum umarım Turknet kaliteyi bozmadan ülke genelinde herkese aynı hizmeti sağlarlar. Diğer sömürgeci firmalardan sonra çok iyi oldu ama bizim ülkede biri büyüyünce ayağından aşağı çekerler indirirler paparada bunlardan mesela.

evet taahutsuz paketi yok ttnin
şimdi bu söyleyeceğim kesin %100 bilgi niteliğinde değil yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar

lakin bildiğim kadarı ile turk telekomda taahütlü hizmet olduğu için sanırsam bağlantı ücreti yok
bu sebeplede başka operatörlerden geçişlerde 90 gün beklemenize gerek yok diyor olabilirler
nedeni ise

sizin herhangi bir operatde istediğiniz an sözleşme sonladırma imkanınız var
ama geçiş için 90 gün beklemeniz lazım fakat

siz şimdi misal turk telekoma taşıma işlemi yapacaksınız 90 gün dolmadı diyelim
gel sen bizde öyle bir durum yok diyor
neden diyor
belki sen taşıma işlemi yaptığını düşünüyorsun böyle talep veriyorsun ama
onlar o hizmet numarasını bir önceki servisten sonlandırıp sıfır kurulum yapıyor gibi gösteriyor büyük ihtimalle

sen bu güne kadar evinde hiç internet kullanmasan da
başka bir servisten 120. gün geçiş yapsan da
90 günlük süre dolmadan geçiş yapsan da

onlar sana sıfırdan kurulum yapıyor gibi yapıyor

arka plandaki iş akışını eğer bir önceki hizmetinde 90 gün dolmadı ise sanki bir öncekinde işlemi sonlandırmış gibi gösteriyor

burda daha önceki firmadaki hizmetini kendin sonlandırsan ve sonrasında telekoma geçeyim desen
eğer bölgende boşta port sıkıntısı varsa bu işlemleri kendin yapana kadar boşa düşen portunu başka müşteriye satma imkanları olabilir

aama turk telekoma geçişte 90 gün dolmasa bile geçiş işlemleri ile telekom ilgilenirse o portu başkasına satmayıp yine sana revize ediyordur

TEKRAR SÖYLÜYORUM %100 BİLGİ DEĞİL
İhtimali yüksek bir tahmin

telekom internet sitesinde tarife ile ilgili bilgilerde şu bilgiden yola çıkarak düşündüm
1757077191480.webp

lakin bildiğim kadarı ile turk telekomda taahütlü hizmet olduğu için sanırsam bağlantı ücreti yok

tt faturada en altta "Bağlantı Taksit Ücreti (17/18) - 32,00 TL" yazıyor bende. sanırım bağlantı ücretini aylara bölerek internet paketinin içine dahil ediyorlar.

şimdi bu söyleyeceğim kesin %100 bilgi niteliğinde değil yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar

bu sebeplede başka operatörlerden geçişlerde 90 gün beklemenize gerek yok diyor olabilirler
nedeni ise

sizin herhangi bir operatde istediğiniz an sözleşme sonladırma imkanınız var
ama geçiş için 90 gün beklemeniz lazım fakat

siz şimdi misal turk telekoma taşıma işlemi yapacaksınız 90 gün dolmadı diyelim
gel sen bizde öyle bir durum yok diyor
neden diyor
belki sen taşıma işlemi yaptığını düşünüyorsun böyle talep veriyorsun ama
onlar o hizmet numarasını bir önceki servisten sonlandırıp sıfır kurulum yapıyor gibi gösteriyor büyük ihtimalle

sen bu güne kadar evinde hiç internet kullanmasan da
başka bir servisten 120. gün geçiş yapsan da
90 günlük süre dolmadan geçiş yapsan da

onlar sana sıfırdan kurulum yapıyor gibi yapıyor

arka plandaki iş akışını eğer bir önceki hizmetinde 90 gün dolmadı ise sanki bir öncekinde işlemi sonlandırmış gibi gösteriyor

burda daha önceki firmadaki hizmetini kendin sonlandırsan ve sonrasında telekoma geçeyim desen
eğer bölgende boşta port sıkıntısı varsa bu işlemleri kendin yapana kadar boşa düşen portunu başka müşteriye satma imkanları olabilir

aama turk telekoma geçişte 90 gün dolmasa bile geçiş işlemleri ile telekom ilgilenirse o portu başkasına satmayıp yine sana revize ediyordur

TEKRAR SÖYLÜYORUM %100 BİLGİ DEĞİL
İhtimali yüksek bir tahmin

telekom internet sitesinde tarife ile ilgili bilgilerde şu bilgiden yola çıkarak düşündüm
Alıntıyı görüntüle
Mantıklı bi teori, çok çakalca eğer dediğin gibiyse

Mantıklı bi teori, çok çakalca eğer dediğin gibiyse
rakip firmalar için de haksız rekabet (tabi tüketicinin umrunda olup olmaması ayrı bir şey bana ne onlar bizi düşünüyor mu ki ben onları düşüneyim diyebilirsiniz bir tüketici olarak :) )

Geri