Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

1757025041206.webp

bi bulamadım adını bilmiyorum :D en az 15 cm lik 1cm kalınlık olanından al duvar yerden en az 60 cm yüksekte olsun duvcara izin vermezlerse yerede yapabilirsin ama kesim çözüm değil amaç uğraştırmak caydırmak

genelde metal sopayla vidalıyorlar inşaat demiri yada demir çekiç sapıyla yaparsın arasından geçirip yapılıyor basitçe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi ilde yaşıyorsun ona göre sana motor tamircisine bakabilirim:)
Tekirdağ Süleymanpaşa hocam teşekkür ederim. Bi kerpetenle kırılır mı acaba bu kilit 😅 Şu sesli kilit çok iyiydi. Disk için kalın kalıyor ama delikler için..

Tekirdağ Süleymanpaşa hocam teşekkür ederim. Bi kerpetenle kırılır mı acaba bu kilit 😅 Şu sesli kilit çok iyiydi. Disk için kalın kalıyor ama delikler için..
o sesli kilidi geri vermediysen alıcağın kilide takmayı dene hiç yoktan iyi 2 li olurlar :D

sarı escooter diye bir yer var adam genelde scooterlerle ilgileniyor google yorumları baya iyi dükkanda premium duruyor

sana tavsiyem yapı marketten kalın zincir alıp dışını kaplaman daha ucuza daha kaliteli olur bide kaliteli asma kilit bi tek o pahalı olur :D

Son düzenleme:
o sesli kilidi geri vermediysen alıcağın kilide takmayı dene hiç yoktan iyi 2 li olurlar :D

sarı escooter diye bir yer var adam genelde scooterlerle ilgileniyor google yorumları baya iyi dükkanda premium duruyor

sana tavsiyem yapı marketten kalın zincir alıp dışını kaplaman daha ucuza daha kaliteli olur bide kaliteli asma kilit bi tek o pahalı olur :D
Baktım sarı escooter'e de elektrikli scooterlar için hocam galiba bu. 1 tane motor resmi göremedim resimlerde yani. Adı da Escooter olduğundan bilemedim. :D

Sağolun, RS4 aldım hocam.

53 binin altına 50cc motor yok valla burada. İstanbul gibi büyük şehirlerde var ama ufaklarda hiçbir şey yok..
Kargo parası 40k ya satayım sana wing 50 yi 4binse çizik kırık yok hatun kullanıyor işten eve o kadar sksksmsösö

öyleyse adam söver :D benzinli götürünce
Reis bu kilit uyuyormuş diske, taktık bir şekil. Ama sence bunu binanın içine mi sokayım, yoksa diski takıp dışarıya koysam yeterli mi?
Dışarı dediğim öyle yol kenarı değil, binanın bahçesi var ufak da olsa, oraya koyacağım. Binanın içine sok-çıkar yoruyor insanı.

Reis bu kilit uyuyormuş diske, taktık bir şekil. Ama sence bunu binanın içine mi sokayım, yoksa diski takıp dışarıya koysam yeterli mi?
Dışarı dediğim öyle yol kenarı değil, binanın bahçesi var ufak da olsa, oraya koyacağım. Binanın içine sok-çıkar yoruyor insanı.
taktıysan ne güzel diski takıp bahçenin az görünen kısmına koy motoru bende oyle yapıyorum :D 2 senedir bir şey olmadı umarım kimsenin motoru çalınmaz bendeki alarmlı kilit seninki gibi branda olduğundan alarmı iptal ettim :/ otuyordu

Geri