Sizce paramı ne için harcamalıyım? (Mouse,Klavye,Masa,RAM vb.)

gayet güzel tabii ama ülkenin esnafı malum yaptırırsan bana da söyler misin merak ettim attığın tarzda bir şeyi 400 e yaparsa çok iyi
Bakalım ama masa benim için seçenekler arasında biraz aşşağıda.

Şimdi benim elimde şu anda 235TL para var ben bunu 300TL ye tamamlayabilirim sizce ne almalıyım?
Arasında kaldıklarım şunlar;

Fileli ofis sandalyesi (Şu andaki sandalyem hem terletiyor hem rahat değil mutfak sandalyesi kullanıyorum)

Mouse (Yine 300TL ye kadar mousepad dahil ve şu andaki mousem kablosuz logitech bir klavye setinin)

Klavye (A101den alınmış piranha kullanıyorum şu anda beni idare ediyor)

Şık bir L masa yaptırmak (aciliyeti yok masam bana yetiyor fakat daha güzel bir şey iyi olur)

RAM yükseltmesi (Şu anda 8GB tek kanal RAM var)

Ben bunlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım? Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız?
(Ürünler bambaşka olduğu için açacak yer bulamadım kendimi mouseye yakın hissettiğim için mouseye açtım)
kesinlikle ram

Oynadığın oyuna bağlı cs fln oynuyorsan fare, eğer çok rahatsız oluyorsan sandalye, ikiside değilse ram.
Valorant, Sea of Thieves(yeni başlayacağım),Witcher 3(gamaped ile oynuyorum),Forza Horizon 4(Bugün yükleyeceğim) oyunları için ama genellikle oyandığım şu anda valorant.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Gold oldum alırım bir HO.

Valorant, Sea of Thieves(yeni başlayacağım),Witcher 3(gamaped ile oynuyorum),Forza Horizon 4(Bugün yükleyeceğim) oyunları için ama genellikle oyandığım şu anda valorant.
Eğer çok rekabetçi bir kişiliğe sahipsen ve önemsiyorsan fare değiştirmek çok fark eder ama casual isen ( ki öyle duruyor) ram ya da sandalye al

@Mehmet Yılmaz @White Ravens hocam goldumu verin bana.

Eğer çok rekabetçi bir kişiliğe sahipsen ve önemsiyorsan fare değiştirmek çok fark eder ama casual isen ( ki öyle duruyor) ram ya da sandalye al
Genelde çok takmam oyunları ama bazen de çok ciddiye alırım zaten rankım Silverdı yeni sıfırlandı benden çok bir şey beklememek lazım.

Ben msi gm11 alıp SS in bir tanede mousepadini alırdım sonra yine biriktirip ram alırdım yine biriktirip sandalye alırdım sonra masa sonra klavye.

Ben msi gm11 alıp SS in bir tanede mousepadini alırdım sonra yine biriktirip ram alırdım yine biriktirip sandalye alırdım sonra masa sonra klavye.
Aklımda mouse olarak Asus Tuf M5 vardı sence hangisi daha iyi?

L masa - Google Alışveriş - Google Chrome 12.08.2020 14_11_54.png

Gelir birazdan otomatik :)
Gelmedi ben de kendim yaptım.

Bence ilk koltuk almalısın. Sağlık her şeyden önce gelir. Buradaki olaya lüks değil de ihtiyaç olarak bakman lazım. RAM şuan için sana yetiyorsa ihtiyacın yoktur. Mutfak sandalyesinde uzun süre oturmak sorunlara yol açabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri