Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F soğutucu tavsiyesi

SKOR7Y

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Merhaba işlemcimde çok dandik bir soğutucu ve termal macun var boşta bile 80 dereceleri görüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Kule tipi sığar mı onu da bilmiyorum
Anakart msi pro b650m-b
Kasa xigmatek master x II
Ramler gskill ripjaws ddr5 rgb 2x16

Bütçem 2000₺

Hocam sığacak mı bu çok büyük duruyor da

Aynı işlemciyi kullanıyorum eğer kasana sığarsa kesinlikle " Thermalright Phantom Spirit 120 SE " almanı öneririm. Sağlam bir macun sür sonra unut işlemciyi.
Not: Sıvı soğutmanın taşıdığı bozulacak mı korkusunu taşımazsın ekstra olarak da değerler harika.

Merhaba işlemcimde çok dandik bir soğutucu ve termal macun var boşta bile 80 dereceleri görüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Kule tipi sığar mı onu da bilmiyorum
Anakart msi pro b650m-b
Kasa xigmatek master x II
Ramler gskill ripjaws ddr5 rgb 2x16

Bütçem 2000₺
Reis bende Thermalright Warframe Pro 360mm var yük altında 70-75 dereceleri görüyor hava soğutma iyi olur mu bilmiyorum

Aynı işlemciyi kullanıyorum eğer kasana sığarsa kesinlikle " Thermalright Phantom Spirit 120 SE " almanı öneririm. Sağlam bir macun sür sonra unut işlemciyi.
Not: Sıvı soğutmanın taşıdığı bozulacak mı korkusunu taşımazsın ekstra olarak da değerler harika.
Ramlere falan sıkıntı yapar mı acaba ya

Deepcool iyidir soğutma konusunda. Kalitelilerde sıkıntı yok fason modellerde olur o.
Hocam bir de sence ryzen 5 7500f ile steamde indirme yaparken 80dereceleri görmem normal mi? Dandik bi fazeon diye soğutucu var üstünde. Normal mi yoksa işlemcide mi bir sorun var sizce?

Geri