9070 xt sistem aldım monitör-mouse-klavye önerin lütfen

Bütçe 10 bin tl olabilir kaliteli fiyat performans olsunda iyi bir monitör mouse öncelik

30 binle başladık sonra 9060xt ile 9070xt fps farkını görünce birkere alıyoruz iyisini alalım dedik bugun mağzaya gittim mağazadan teslim alıcam hazır olunca

Ekler

• image.webp
    image.webp
    744 KB · Hit: 34
Genellikle fps tarzı cs-battlefield gibi hikayeli oynarsam 4k tvye bağlamayı düşünüyorum.

Genellikle fps tarzı cs-battlefield gibi hikayeli oynarsam 4k tvye bağlamayı düşünüyorum.

Teşekkürler bir kaç sorum olucak
Kablosuz klavye mouse beni oyunda eksiye düşürür mü ?

Ekran olarak 1080p yüksek hz seçsek iyi olur mu ? 2k da fps oynamak sence nasıl olur ?

Teşekkürler bir kaç sorum olucak
Kablosuz klavye mouse beni oyunda eksiye düşürür mü ?

Ekran olarak 1080p yüksek hz seçsek iyi olur mu ? 2k da fps oynamak sence nasıl olur ?
Herkeste Aula F75 var millet çatır çatır FPS oyunu oynuyor. Kablosuz klavye ve mouse gecikme yapar sözü eskide kaldı. Güncel kablosuz klavye ve mouselar gayet iyi.

Tamam klavye mouse bunları alayım peki ya monitör için ? Aoc den dahamı iyidir görüntüsü ve 1080p mi almalıyım ? 2k monitörde fos oyunları nasıl olur ?

Özelleştirip satın aldım.Monitör-masa-klavye-mouse arıyorum fiyat performans fps ağırlıkla oynuyorum genelde

Bütçe varsa viper v3 pro Almanda fayda var
F/p 8k hz düşünürsen Havit KB900L

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri