G65b monitör titreme

can1453

80+
Reaksiyon skoru
21
Samsung G65b monitör aldım lakin mouse hareket edince arkada siyahlar böyle hafiften titriyor gibi sebebi nedir?
Not Freesync kapayınca olmuyor

Ekran kartından da olabilir belki driverı silip tekrar yükleseniz düzelebilir belki. Başka sistemle de deneme şansınız varsa güzel olur

Ekran kartından da olabilir belki driverı silip tekrar yükleseniz düzelebilir belki. Başka sistemle de deneme şansınız varsa güzel olur
Ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar kuracağım inşallah en basitinden çözümü bu olur hocam

Samsung G65b monitör aldım lakin mouse hareket edince arkada siyahlar böyle hafiften titriyor gibi sebebi nedir?
Not Freesync kapayınca olmuyor
ekranın rengi titrer gibi mi oluyor komplesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gri siyah gri siyah gibi mi

lolde 1 tur daha freesync olmadan deneyeyim eğer olmazsa ondan kaynaklıdır olduğu esnalarda kapatırsın freesynci oyunların çoğunda yapmıyor ama

driver silmene gerek yok ondan kaynaklı değildir

lolde 1 tur daha freesync olmadan deneyeyim eğer olmazsa ondan kaynaklıdır olduğu esnalarda kapatırsın freesynci oyunların çoğunda yapmıyor ama

driver silmene gerek yok ondan kaynaklı değildir
Hocam freesync çokta önemli değil aslında ne bileyim kapayınca daha input lag düşük gibi geliyo açınca bu sorunu yapıyor

gerekli oyunlarda yapıyor mu ben sadece ara sıra tarayıcıda ve lolde yaşıyorum bunu
Hocam freesync çokta önemli değil aslında ne bileyim kapayınca daha input lag düşük gibi geliyo açınca bu sorunu yapıyor

aynen freesync kaynaklıymış allah razı olsun bana da öğretmiş oldun

gerekli oyunlarda yapıyor mu ben sadece ara sıra tarayıcıda ve lolde yaşıyorum bunu

aynen freesync kaynaklıymış allah razı olsun bana da öğretmiş oldun
Freesync açınca neden yapıyor hocam merak konusu

Black Smearing bir çok VA panelde var. Düzeltmenin bir yolu yok, panel yapısı gereği öyle olmak zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri