Ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar kuracağım inşallah en basitinden çözümü bu olur hocamEkran kartından da olabilir belki driverı silip tekrar yükleseniz düzelebilir belki. Başka sistemle de deneme şansınız varsa güzel olur
ekranın rengi titrer gibi mi oluyor komplesiSamsung G65b monitör aldım lakin mouse hareket edince arkada siyahlar böyle hafiften titriyor gibi sebebi nedir?
Not Freesync kapayınca olmuyor
Siyah sanki böyle çok hafif yanıp sönüyor gibi hocamekranın rengi titrer gibi mi oluyor komplesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gri siyah gri siyah gibi mi
bende g6 oled 360 hz var sanırım freesyncden kaynaklı statik olan uygulamalarda yapıyor özellikle nedense lolde aşırı fazla oluyordu özellikleSiyah sanki böyle çok hafif yanıp sönüyor gibi hocam
Freesync kapayınca sorun kalmıyo hocam dediğiniz gibi gri siyah gibibende g6 oled 360 hz var sanırım freesyncden kaynaklı statik olan uygulamalarda yapıyor özellikle nedense lolde aşırı fazla oluyordu özellikle
Hocam freesync çokta önemli değil aslında ne bileyim kapayınca daha input lag düşük gibi geliyo açınca bu sorunu yapıyorlolde 1 tur daha freesync olmadan deneyeyim eğer olmazsa ondan kaynaklıdır olduğu esnalarda kapatırsın freesynci oyunların çoğunda yapmıyor ama
driver silmene gerek yok ondan kaynaklı değildir
Hocam freesync çokta önemli değil aslında ne bileyim kapayınca daha input lag düşük gibi geliyo açınca bu sorunu yapıyor
Freesync açınca neden yapıyor hocam merak konusugerekli oyunlarda yapıyor mu ben sadece ara sıra tarayıcıda ve lolde yaşıyorum bunu
aynen freesync kaynaklıymış allah razı olsun bana da öğretmiş oldun
bendeki oled amaBlack Smearing bir çok VA panelde var. Düzeltmenin bir yolu yok, panel yapısı gereği öyle olmak zorunda.