30k bandı telefon önerisi

benim bütçem normalde 27k felandı ama 30k yapabilirim ama 35k yapabilirmiyim bilmiyorum oyun olarak pubg felan oynayabilirim ordada samsung da 120 fps alıyormuş honoru bilmiyorum

Son düzenleme:
şimdi baktım honor daha iyiymiş samsung da ekrana dokunma gecikmesi oluyormuş bazen ama kafam çok karışık dediğim gibi hangisini alsam diye

bütçem 30 k s24 fe düşünüyorum ama s24 de var hangisi daha iyi yada hangi telefon daha iyi ne önerirsiniz
s24fe-honor 200 pro al geç düşünme diğerlerini(4k60fps yok honorda tek eksisi bu)

öyle bir şey yok nerden gördün onu şubattan beri kullanıyorum
şimdi baktım honor daha iyiymiş samsung da ekrana dokunma gecikmesi oluyormuş bazen ama kafam çok karışık dediğim gibi hangisini alsam diye
honorda 90fps samsungda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 1 ay beklersen çok daha uyguna alırsın s24feyi

Alıp uzun süre kullanacam diyorsan Honor al geç. Uğraşma bir daha yeni telefonla. Ama bir kaç sene de telefon değiştiririm diyorsan Samsung alabilirsin.

öyle bir şey yok nerden gördün onu şubattan beri kullanıyorum

honorda 90fps samsungda

bu arada 1 ay beklersen çok daha uyguna alırsın s24feyi
1 ay sonra neden düşsün ki

Bende s24fe almayi dusunuyorumda ondan sordum

1 ay sonra neden düşsün ki

Bende s24fe almayi dusunuyorumda ondan sordum
1 ay sonra 25fe ucuzlayacak insanlar bilmeden s25fe alınca 24feyi satmak için uyguna satıcaklar

S24FE indirime girse de alsak. Rüyamda bile Akakçe, Cimri ve Epey de indirim kovalıyorum. :LOL:

S24FE indirime girse de alsak. Rüyamda bile Akakçe, Cimri ve Epey de indirim kovalıyorum. :LOL:
hocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)

hocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)
Düşmez bence

Şu s25+ ın yada s25ultranın fiyatı düşse muq olur

İndirime girer mi sence s25 serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri