s24fe-honor 200 pro al geç düşünme diğerlerini(4k60fps yok honorda tek eksisi bu)bütçem 30 k s24 fe düşünüyorum ama s24 de var hangisi daha iyi yada hangi telefon daha iyi ne önerirsiniz
honorda 90fps samsungdaşimdi baktım honor daha iyiymiş samsung da ekrana dokunma gecikmesi oluyormuş bazen ama kafam çok karışık dediğim gibi hangisini alsam diye
s25fe çıkıyor hatta çıktı sanırım biraz bekle fiyatlar düşer buhar odası falan büyütülmüş daha verimli olacağını düşünüyorumbütçem 30 k s24 fe düşünüyorum ama s24 de var hangisi daha iyi yada hangi telefon daha iyi ne önerirsiniz
30kya 2aydan yakın düşmezs25fe çıkıyor hatta çıktı sanırım biraz bekle fiyatlar düşer buhar odası falan büyütülmüş daha verimli olacağını düşünüyorum
şimdi baktım honor daha iyiymiş samsung da ekrana dokunma gecikmesi oluyormuş bazen ama kafam çok karışık dediğim gibi hangisini alsam diye
1 ay sonra neden düşsün kiöyle bir şey yok nerden gördün onu şubattan beri kullanıyorum
honorda 90fps samsungda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada 1 ay beklersen çok daha uyguna alırsın s24feyi
1 ay sonra 25fe ucuzlayacak insanlar bilmeden s25fe alınca 24feyi satmak için uyguna satıcaklar1 ay sonra neden düşsün ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende s24fe almayi dusunuyorumda ondan sordum
hocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)S24FE indirime girse de alsak. Rüyamda bile Akakçe, Cimri ve Epey de indirim kovalıyorum.![]()
Düşmez bencehocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)
Şu s25+ ın yada s25ultranın fiyatı düşse muq olurhocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)
İndirime girer mi sence s25 serisihocam tam tarih vereyim ekimin 2.-3. haftası cuma akşamı 23-24 civarına düşücek(tahminimce)