Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

46 bin tl bütçem varda var mı önerebileceğiniz bir laptop ?

Hocam tekrardan merhabalar, üç laptop arasında kaldım bütçe anlamında okayim ama sizce hanginisi almalıyım?

Ben Üniversite için alacağım, uzun vadede kullanacağım ve sıkıntı çıkartmasın istiyorum soğutma vb'de sıkıntı yaşamak istemiyorum sizce hangisini almalıyım? Lenovo'da öneren oldu ama soğutma performansını tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam tekrardan merhabalar, üç laptop arasında kaldım bütçe anlamında okayim ama sizce hanginisi almalıyım?

Ben Üniversite için alacağım, uzun vadede kullanacağım ve sıkıntı çıkartmasın istiyorum soğutma vb'de sıkıntı yaşamak istemiyorum sizce hangisini almalıyım? Lenovo'da öneren oldu ama soğutma performansını tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Tufa o fiyat cok.Rog guzel ama Lenovonun ustune 17 vermeye değmez.Legion bence.
Duzeltme. Legion 62ydi artmis gene.

Hocam Lenovo'da sorun yaşamam dimi, ilk kez alacağım çünkü. Teşekkürler bu arada desteğiniz için.
Rica ederim.
Kimse garantisini veremez her markadan sorunlu cihaz çıkabiliyor.Ben bildiklerim neticesinde herhangi bir cikar olmadan yardimci olmaya calisiyorum.Asil motivasyonum piyasanin komisyon/cikar reklam ugruna "bile bile" saçma cihaz onerenlere kalmamasi.Konuyu da bu yuzden açtım.
Legion serisine guveniyorum.Zaten 4 yıl garanti veren başka bir firma da yok. Benim Hp cihazimin kullanma kilavuzunda 5 yıl ömür biçilmiş siz hesap edin.

Rica ederim.
Kimse garantisini veremez her markadan sorunlu cihaz çıkabiliyor.Ben bildiklerim neticesinde herhangi bir cikar olmadan yardimci olmaya calisiyorum.Asil motivasyonum piyasanin komisyon/cikar reklam ugruna "bile bile" saçma cihaz onerenlere kalmamasi.Konuyu da bu yuzden açtım.
Legion serisine guveniyorum.Zaten 4 yıl garanti veren başka bir firma da yok. Benim Hp cihazimin kullanma kilavuzunda 5 yıl ömür biçilmiş siz hesap edin.
Teşekkür ederim, hocam çok sağ olun.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Bu nasıl bir araştırma bu nasıl bir emek? Tebrik ediyorum. Laptop almadan önce bakmak lazım. Bende Acer an515 Serisi bir Laptop var. Fan sesi fazla olsa da kulaklıkla oynadığım için sorun olmuyor. Memnunum aslanımdan😎

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Madem bu kadar tarafsızsın ve Victus 15 bu kadar kötü foruma da bu kadar abartı katkıların var bu kadar o zaman niye bu videoda hiç senin söylediğin eksiler yok ? Açıklar mısın ?

Konuya Yeni çıkan Ultrabooklar da eklenebilir bence Oyun dışı kullanim için mesela Vivobook s14 ,zenbook 14 Yoga Pro 7 gibi

Geri