Yardım Valorant Ekran Takılma Sorunu

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,199
bu sorun sadece valorantta oluyor düşman karşıma çıktığında veya poligonda deniyorum ekranı döndürürken ekran ani takılıyor düzeliyor ekran takılırken ani kare işleme hızı bir anda 3 ms den 10 ms e çıkıyor bunu nasıl düzeltirim

bu sorun sadece valorantta oluyor düşman karşıma çıktığında veya poligonda deniyorum ekranı döndürürken ekran ani takılıyor düzeliyor ekran takılırken ani kare işleme hızı bir anda 3 ms den 10 ms e çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
Ekran kartı ne

Ayarlarını tek tek kurcala aç kapa yaparak kenar yumuşatmalar FPS limitlemeler dene dene ayarını bulursun
denedim fps kısıtlaması yaptım kapattım kenar yumuşatmayı değiştirdim olmuyor cs de deniyorum pc de sorun mu var diye cs de olmuyor

denedim fps kısıtlaması yaptım kapattım kenar yumuşatmayı değiştirdim olmuyor cs de deniyorum pc de sorun mu var diye cs de olmuyor
nvidia sürümünü 576 sürümüne düşür biz öyle çözdük bizdede poligonda falan 2-3saniyeliğine takılma yapıyordu öyle yapınca düzeldi

mouse kaç hzde kullanıyorsun ?

nvidia sürümünü 576 sürümüne düşür biz öyle çözdük bizdede poligonda falan 2-3saniyeliğine takılma yapıyordu öyle yapınca düzeldi
deneyeyim hocam 576. kaç sürüm

vinyet ayarını kapat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vinyet ayarını kapat
ve onun altında gsyg mi ne vardı onuda kapatırsan düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye